Eerste foto van Exodus uitgebracht

Exodus vertelt het verhaal van de profeet Mozes en wordt geregisseerd door Ridley Scott. De regisseur heeft al heel wat verschillende films op zijn naam staan, waarvan onder andere het dit jaar verschenen The Counselor. Voor zijn volgende film besloot hij het Bijbelse verhaal van Mozes opnieuw te vertellen. Het verhaal over de profeet die zijn volk wil bevrijden van de Egyptische heersers is bekend, maar de richting die deze film hiermee zal inslaan, is nog onbekend.

Christian Bale heeft zijn sandalen aangetrokken en speelt de hoofdrol in dit drama als Mozes. We hebben eerder in uitgelekte setfoto’s al een beetje een beeld gekregen van Bale in zijn nieuwe rol, maar op deze eerste officiële foto ziet hij er toch wel heel wat anders uit. Deze foto laat Mozes zien in zijn dagen als geadopteerd lid van een rijke koninklijke familie. Op zijn glanzende paard, compleet met witte Gandalf-mantel staat hij tussen de werkende slaven.

De cast bestaat naast Christian Bale uit onder andere: Aaron Paul, Sigourney Weaver, Joel Edgerton, Ben Kingsley en John Turturro.

Exodus draait vanaf 11 december 2014 in de Nederlandse bioscopen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren