GN Tijdmachine: Modern Warfare 2 DLC straks 30 dagen exclusief voor de Xbox 360 (2010)

In onze nieuwe rubriek GN Tijdmachine blikken we terug op het verleden. Elke zondag zetten we onze tijdmachine aan en keren we een aantal jaar terug in de tijd, om te kijken wat er toen zoal gebeurde in de wereld der videogames. Deze week nemen we jullie mee naar 20 januari 2010.

20 januari 2010: Modern Warfare 2 DLC straks 30 dagen exclusief voor de Xbox 360

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Klik hier voor het nieuwsbericht uit 2010

20 januari 2013
Het nieuws dat de Modern Warfare 2 DLC tijdelijk exclusief zou zijn voor de Xbox 360, sloeg in destijds in als een bom. Maar bijna drie jaar later keek niemand meer op toen bekend werd dat ook de DLC voor Black Ops II pas een maand later op de pc en PlayStation 3 zou verschijnen. Microsoft heeft een goede deal gesloten met Activision en de kans is groot dat ze deze met het volgende deel (naar verluidt Modern Warfare 4) zullen voortzetten. Of zal de komst van next-gen consoles hier verandering in brengen?

[SCREENSHOTS]

 1.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Klopt niet echt volgens mij, De DLC’s hadden nooit wapens/perks/killstreaks gekregen. Het waren alleen 3 nieuwe maps en 2 oude xd

 2.   
  NoFearz's avatar

  Waar zie je dat staan? Ik zie alleen dat er wordt gezegd dat MW2 nieuwe perks en killstreaks bevat en niet dat de DLC daarvoor heeft gezorgd.

 3.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  NoFearz schreef, "Waar zie je dat staan? Ik zie alleen dat er wordt gezegd dat MW2 nieuwe perks en killstreaks bevat en niet dat de DLC daarvoor heeft gezorgd."

  +1

  OT: was commercieel echt een sterke zet van MS, al kreeg zo’n beetje elke playstation fanboy zo een hekel aan cod, ik vond het persoonlijk ook erg zwak