Call of Duty: Modern Warfare 2 toegevoegd aan Xbox One backwards compatibility

Call of Duty: Modern Warfare 2 is vanaf nu speelbaar op de Xbox One via backwards compatibility. Hiermee zijn nu alle Modern Warfare-games van ontwikkelaar Infinity Ward beschikbaar om te spelen op de Xbox One.

Modern Warfare 2 verscheen in 2009 en werd al snel de grootste lancering ooit op entertainmentgebied. Het succes van voorganger Call of Duty 4: Modern Warfare werd in razend tempo verbeterd. Volgens fans van de franchise is vooral de competitieve multiplayer de beste uit de hele Call of Duty-serie. Daarnaast bevat de singleplayer campaign het beruchte No Russian level, waarin je deelneemt aan een massale schietpartij op een vliegveld.

Naast deze herspeelbare, oude versie doen al langer geruchten de ronde dat er nog een remaster van Modern Warfare 2 komt voor de huidige generatie. Deze zou echter geen multiplayer bevatten, opvallend genoeg. Toch is het voorlopig bij een gerucht gebleven. Misschien dat Call of Duty in 2019 Modern Warfare 4 wordt en gebundeld wordt met de remaster?

 1.   
  Mark89NL's avatar

  Hij is aan het installeren kijken of ik het nog een beetje kan

 2.   
  Mark89NL's avatar

  Nou lastig denk dat ik de ump class maar oppak weer eens

 3.   
  ChielB's avatar

  Zal wel flink wennen zijn ja. Dan merk je pas dat er toch wel veel veranderd is in negen jaar. Niet allemaal even sterke veranderingen uiteraard. 😉 Ik denk wel dat ik de multiplayer van de eerste Modern Warfare nog altijd het leukste vind. In elk geval geen ellendige deathstreaks.

 4.   
  Mark89NL's avatar

  @ChielB: UAV wordt inderdaad gespamt momenteel en de Noobtubes (Grenade Launcher) ook

 5.   
  ChielB's avatar

  @Mark89NL: Dat zal wel ja. Enerzijds waren er best veel toffe killstreaks (AC-130) maar het redelijk eenvoudige van de 3 streaks bij CoD4 is toch wel een verademing. Al was het dankzij kleine ruimtes en claymores vaak ook wel een uitnodiging voor snipers/campers om zich ergens schuil te houden.

 6.   
  Mark89NL's avatar

  @ChielB: hou maar op over Claymores trapte er vaak ik. Kwa hackers had ik gelukkig niks.