Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered bestaat en heeft geen multiplayer

Een vrij opvallend gerucht is vandaag opgedoken, omtrent een game die eigenlijk ook nog een gerucht is. Call of Duty: Modern Warfare 2 moet volgens bronnen binnenkort op de huidige generatie consoles verschijnen, alleen wel in veel kleinere vorm. Er zijn namelijk hardnekkige geluiden dat de game geen multiplayer gaat bevatten op de PlayStation 4 en Xbox One en al op 30 april moet uitkomen.

De ontwikkelaar verantwoordelijk voor de remaster is slordig geweest met vertrouwelijke info en dit is terecht gekomen op de website Charlie Intel. Er wordt gesteld dat Modern Warfare 2 Remastered alleen een singleplayer krijgt en dat de immens populaire multiplayer dus volledig wordt genegeerd. Nadat dit balletje begon te rollen is ook Eurogamer gaan onderzoeken en ook deze website is tot dezelfde conclusie gekomen.

Natuurlijk heeft ook dit verhaal een korreltje zout nodig, aangezien het allemaal nog steeds hardnekkige geruchten zijn zonder een enkel stuk waterdicht bewijs te hebben gezien. Het blijft nog steeds wachten op een officiële onthulling van Activision zelf.

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  30 aprill nou we zullen zien he

 2.   
  Mjolnir's avatar

  Ik kan dit gerucht bevestigen: Call of Duty: Modern Warfare 2 bestaat… Ik heb hem zelfs al kunnen pre-loaden in mijn lijst. Maar daar zit wel een multiplayer in. 😕

  Remastered bedoelen jullie denk ik?

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  de remaster versie de gewone heb ik ook

 4.   
  OnOwned's avatar

  Mjolnir schreef, "Ik kan dit gerucht bevestigen: Call of Duty: Modern Warfare 2 bestaat… Ik heb hem zelfs al kunnen pre-loaden in mijn lijst. Maar daar zit wel een multiplayer in. 😕
  Remastered bedoelen jullie denk ik?"

  Blijkbaar had ik een brainfart tijdens het tikken van de titel maar het is aangepast. Scherp 😉

 5.   
  Throbert's avatar

  En dan in december uitgeven met Multiplayer voor €40, ik heb je door Activision