GamersNET zoekt gemotiveerde designers!

  GamersNET is nog steeds aan het groeien. Met V5 in het vooruitzicht is GamersNET prominenter aanwezig dan ooit tevoren en we blijven met de dag groter worden. Maar om deze groei bij te kunnen houden, hebben we nieuwe crewleden nodig. Daarom zijn wij hard op zoek naar mensen die deel uit willen maken van de leukste gamingwebsite van de Benelux.

Grafisch vormgever
Naast nieuwsberichten en artikelen speelt ook grafisch design een behoorlijke rol bij GamersNET. Artikelen dienen van diverse visuals voorzien te worden, zoals logo’s en afbeeldingen voor op de frontpage en in de caroussel. De gamepagina’s in de database moeten uiteraard ook worden voorzien van de nodige graphics, zoals een header en een icoontje. Er komen echter meer vormen van design aan bod, wat vaak samenhangt met nieuwe features en ontwikkelingen van de site in het algemeen.

Als grafisch vormgever ben je vooral zeer bekwaam in het werken met Photoshop. Het meeste design zal je dan ook met behulp van dit programma maken. We verwachten dat je gemotiveerd bent en regelmatig beschikbaar bent om klusjes op het grafische gebied uit te voeren. Daarnaast moet je goed in staat zijn geschreven instructies omtrent eisen voor grafisch ontwerpen te kunnen lezen en begrijpen. Het werk voor GamersNet is op vrijwillige basis, wat betekent dat je hier geen financiΓ«le vergoeding voor krijgt.

Vind je het leuk om websites te ontwerpen? Ook dan horen we graag van je!

Reageren
Denk jij te voldoen aan de eisen en je thuis te voelen tussen een groep gezellige gamers? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en vermeld daarin onderstaande informatie:

 • Je naam, leeftijd en woonplaats.
 • Je ervaring op het gebied van grafische vormgeving
 • De tijd die je per week aan GamersNET kan besteden.

Aan de hand van je mail krijg je eventueel een proefopdracht. Je sollicitatie stuur je naar [email protected]. Wij zien je e-mail graag tegemoet! Serieuze aanmeldingen worden altijd beantwoord.

 1.   
  Remco_MUFC's avatar

  Nog maar eens proberen, even kijken of mijn opleiding me wat goeds heeft gedaan. πŸ˜†

  Trouwens – Waneer wordt V5 Gelaunched?

 2.   
  Majo's avatar

  Remco_MUFC schreef, "Nog maar eens proberen, even kijken of mijn opleiding me wat goeds heeft gedaan. πŸ˜†
  Trouwens – Waneer wordt V5 Gelaunched? "

  “It’s done when it’s done”

  πŸ™‚

 3.   
  SandmanNLD's avatar

  Benieuwd naar!

 4.   
  ShadyXL's avatar

  Ik hoop dat V5 de simpliciteit behoud van V4, want ik vind dit een van de betere website designs.

 5.   
  jesuisrojhat's avatar

  Ben benieuwd hoe het dan gaat worden.

 6.   
  dav1d's avatar

  Haha, dat ik in dit leven nog eens een vacature mocht tegenkomen voor designers πŸ˜€

 7.   
  ronineter's avatar

  Kan je iets met iemand met deze Photoshop skill. Dit is in Principe gewoon photoshoppen in het 3d. www.gamersnet.nl/phpBB/viewtopic.php?t=26432&start=0 Hier gebruik ik gewoon GIMP voor. Maar photoshop heb ik ook.

 8.   
  limsma's avatar

  Ik zou het heel leuk vinden om te helpen om te helpen op Gamersnet alleen ben ik vrij zeker van dat mijn talenten op dit gebied dus danig tekort schieten om van nut te zijn. πŸ˜›

 9.   
  Majo's avatar

  ronineter schreef, "Kan je iets met iemand met deze Photoshop skill. Dit is in Principe gewoon photoshoppen in het 3d. www.gamersnet.nl/phpBB/viewtopic.php?t=26432&start=0 Hier gebruik ik gewoon GIMP voor. Maar photoshop heb ik ook."

  Photoshop is hiervoor een van de belangrijkste vaardigheden, dus stuur gerust een mail als Photoshop een van je vaardigheden is πŸ™‚

 10.   
  Daan's avatar

  limsma schreef, "Ik zou het heel leuk vinden om te helpen om te helpen op Gamersnet alleen ben ik vrij zeker van dat mijn talenten op dit gebied dus danig tekort schieten om van nut te zijn. πŸ˜› "

  Even oefenen nog dan. Wie weet voor over een paar jaar. πŸ˜‰

 11.   
  ronineter's avatar

  Majo schreef, "

  ”ronineter” schreef, "Kan je iets met iemand met deze Photoshop skill. Dit is in Principe gewoon photoshoppen in het 3d. www.gamersnet.nl/phpBB/viewtopic.php?t=26432&start=0 Hier gebruik ik gewoon GIMP voor. Maar photoshop heb ik ook."

  Photoshop is hiervoor een van de belangrijkste vaardigheden, dus stuur gerust een mail als Photoshop een van je vaardigheden is :)"

  Ik zal je wel een Mailtje sturen

 12.   
  Goregash's avatar

  Hmmm, ik ben designer van beroep maar weet niet of ik heel veel uren beschikbaar heb buiten mijn werk/gamen en vriendin.
  Hoeveel uren is het minimum wat jullie verwachten?