Dit weekend: Chivalry: Medieval Warfare-toernooi


Beste bezoeker,

Dit weekend (2 en 3 februari) organiseert GamersNET weer een splinternieuw gametoernooi. De afgelopen maanden hebben we toernooien gegeven van verschillende AAA-games, maar we vonden het de hoogste tijd om een compleet nieuwe topper te introduceren. Het komende toernooi zal dan ook in het teken staan van Chivalry: Medieval Warfare! Iedereen is welkom en natuurlijk zijn er clanleden aanwezig om te helpen als dat nodig is. Als kers op de spreekwoordelijke taart geven we veel toffe prijzen weg. Elke deelnemer maakt kans, dus aarzel niet en doe mee!

We spelen onder andere Team Deathmatch, Team Objective en Free For All!


Wanneer worden de matches georganiseerd?
Aangezien niet iedereen op alle tijdstippen aanwezig kan zijn, zullen we de matches spreiden over het weekend. Let op! Dit zijn de officiΓ«le tijden. Mocht er daarna doorgespeeld willen worden, dan is daar natuurlijk altijd mogelijkheid voor!

Zaterdag 2 februari tussen 15:00 uur en 17:00 uur Zaterdag 2 februari tussen 19:00 uur en 21:00 uur Zondag 3 februari tussen 15:00 uur en 17:00 uur Zondag 3 februari tussen 19:00 uur en 21:00 uur


Hoe kan ik meedoen?
Nu wil je natuurlijk weten hoe je mee kan doen! Gelukkig is dit heel makkelijk. Het IP-adres van de server is 82.72.196.194. De server is alleen tijdens het evenement bereikbaar.

Je kunt deze bereiken door in Chivalry: Medieval Warfare de console te openen (door het ~ knopje in te drukken op je toetsenbord) en hier te typen: “open 82.72.196.194” (zonder aanhalingstekens).

Als je hierna op de enter-toets drukt, join je de game en kan je meedoen!

Voor dit weekend is TeamSpeak vrijwel een vereiste. TeamSpeak is een eenvoudig programmaatje dat je toestaat om met andere mensen te praten via het internet. Zo kunnen we online squads vormen en goed met elkaar communiceren. Hierbij is het wel noodzakelijk dat je over een microfoon beschikt. Onze TeamSpeak-server is te vinden op ts.gamersnet.nl.

Mocht je nou niet op TeamSpeak willen of kunnen komen om de een of andere reden, dan is uitsluiting van deelname natuurlijk niet aan de orde. Meedoen kan altijd, alleen zal het minder plezierig zijn voor jezelf en je medespelers. Heb je vragen met betrekking tot TeamSpeak of het toernooi? Weet dan dat er op het forum altijd mensen paraat staan om je te helpen.

Natuurlijk doe ik mee!
Ja, dat dachten wij dus ook! Mocht je nou naar aanleiding van onze gamesessie dit weekend [GNC] willen joinen, dan kan dat altijd. We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden die ons gaming-team willen verrijken. Join ons nu!

Even alles op een rijtje:

  • Vragen? Bezoek het forum!
  • Game met ons mee op Steam!
  • Bezoek ons op ts.gamersnet.nl via TeamSpeak!
  • Via Facebook kun je ook in contact komen met de GamersNET Clan!
  • GamersNET zelf beschikt uiteraard ook over GamersNET.nl op Facebook en Twitter!
  • Onze server van Chivalry: Medieval Warfare, die alleen bereikbaar is tijdens het evenement, is 82.72.196.194.
  • Ik heb geen Chivalry: Medieval Warfare, maar wil toch genieten van de gezelligheid.
    Dat kan! Zoals al eerder gezegd: bij de [GNC] spelen we veel diverse, uiteenlopende spellen. Neem een kijkje op onze TeamSpeak en kijk of er voor jou iets bijzit! Tot zaterdag/zondag!

    1.   
      SN0WIE's avatar

      Ik denk dat december februari moet zijn πŸ˜€

      Zondag kom ik zeker even langs!

    2.   
      3333/3333's avatar

      Dit weekend is de game trouwens gratis uit te proberen op Steam! πŸ™‚

    3.   
      See4urSelf's avatar

      Fixed! Ik ben er zeker bij! Gezelligheid alom πŸ™‚

    4.   
      morkop006's avatar

      hah nice, ik ben er πŸ™‚

    5.   
      Dark_Phoenix's avatar

      Ik denk dat ik wel kom. Ik speel dit spel wel zeker regelmatig. Vooral FFA en operation team deathmatch vind ik leuk.

    6.   
      NoFearz's avatar

      Het spel is dit weekend gratis te spelen en daarnaast is het ook in de aanbieding!

    7.   
      Gunrunner120's avatar

      haha natuurlijk doe ik mee FOR THE KING

    8.   
      OllieDenZotn's avatar

      Kan helaas niet meedoen!

    9.   
      kik421's avatar

      Ik doe mee πŸ˜‰

    10.   
      Tadao's avatar

      Dit is dus een toernooi game voor mij, ik doe mee, maar weet wel ik heb geen teamspeak, ik hou het wel op de voicechat in het spel

    11.   
      See4urSelf's avatar

      Tadao schreef, "Dit is dus een toernooi game voor mij, ik doe mee, maar weet wel ik heb geen teamspeak, ik hou het wel op de voicechat in het spel"

      Als je de Teamspeak client download, dan wordt het misschien wel een stuk interessanter voor je! misschien vind je het zelfs o gezellig dat je vaker komt langswippen πŸ˜‰ We zijn ook zonder events razend actief πŸ™‚

    12.   
      Tadao's avatar

      See4urSelf schreef, "

      ”Tadao” schreef, "Dit is dus een toernooi game voor mij, ik doe mee, maar weet wel ik heb geen teamspeak, ik hou het wel op de voicechat in het spel"

      Als je de Teamspeak client download, dan wordt het misschien wel een stuk interessanter voor je! misschien vind je het zelfs o gezellig dat je vaker komt langswippen πŸ˜‰ We zijn ook zonder events razend actief :)"

      Myeah maar ik ben zelf niet zo gigantisch actief, ik hou het wel gewoon zonder Teamspeak/Ventrillo/etc. etc. en hou het maar simpelweg op skype

    13.   
      Coldkiller_NL's avatar

      Jammer dat ik Chivalry: Medieval Warfare niet he, anders deed ik ook mee.

    14.   
      Tha Destiny's avatar

      Heel vet dit! I am in.

    15.   
      aymen12's avatar

      hoi πŸ˜›

    16.   
      Koen's avatar

      Mijn laptop kan de game blijkbaar toch aan. Ik doe vanavond even mee.