GN Lunchtip: Portal’s Still Alive in Guild Wars 2

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

We kennen allemaal wel het bekende nummer Still Alive uit Portal en Guild Wars 2-spelers weten dat de MMO wat grappige muziekinstrumenten bevat. De vraag is kun je deze twee combineren? Het resultaat is een geheel nieuwe versie van Still Alive die prima past op een besneeuwde dag als deze.


Het is dezelfde creatieve gamers trouwens ook gelukt om Michael Jackson’s Billie Jean in Guild Wars 2 te spelen. Het klink misschien niet helemaal perfect, maar knap en creatief is het zeker.

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Real Life Mario Kart.

Eet smakelijk!

  1.   
    Codename_black's avatar

    “We kennen allemaal wel het bekende nummer Still Alive uit Portal 2”

    Ik heb daar nog nooit van gehoord, lijkt het liedje een beetje op Still Alive uit Portal (1)?

  2.   
    Gunrunner120's avatar

    Codename_black schreef, "”We kennen allemaal wel het bekende nummer Still Alive uit Portal 2″
    Ik heb daar nog nooit van gehoord, lijkt het liedje een beetje op Still Alive uit Portal (1)?"

    hahaha volgens mij wel 😛

  3.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Lol, zeker vet!