Far Cry 3 PS3-exclusieve High Tides DLC verschijnt volgende week

De High Tides DLC, die exclusief voor de PlayStation 3 verschijnt, zal vanaf volgende week woensdag beschikbaar zijn in de PlayStation Store. Dat heeft Ubisoft zojuist onthuld.

De DLC bevat twee nieuwe co-op-hoofdstukken: Jailbreak en Redemption. Deze vertellen wat er is gebeurd na de zes co-op-missies die de game momenteel rijk is. De ontwikkelaar belooft “moeilijkere gevechten, grotere competities en explosieve momenten zoals je ze nog nooit hebt gezien”, dus bereid je voor op een flinke dosis actie.

 1.   
  cookymonster's avatar

  PS3-exclusive ๐Ÿ˜ก ik begin zo stilaan wel een bloedhekel te krijgen aan het woord exclusive ๐Ÿ‘ฟ

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik vind dat exclusieve tijd ook niets meer dan bs.
  Dat ze games exclusief gaan maken voor elke console OK.
  Maar dlc en de wachttijd dat men eerder aan dlc kan beginnen dan een ander, nee dank je. ๐Ÿ™„

 3.   
  HashtagMcSwag's avatar

  De co-opvan far cry vond ik erg saai, hetgene wat far cry 3 zo vet maakte was dat je altijd kon kiezen wat je ging doen. De co-op heeft dit totaal niet.

 4.   
  Goldcobra's avatar

  cookymonster schreef, "PS3-exclusive ๐Ÿ˜ก ik begin zo stilaan wel een bloedhekel te krijgen aan het woord exclusive ๐Ÿ‘ฟ "

  Dat kan ik, als een The Elder Scrolls fan, goed begrijpen. ๐Ÿ˜›

 5.   
  Goldcobra's avatar

  Deze laat ik maar even schieten denk ik. Zit meer te wachten op SP DLC

 6.   
  spacebuster1972's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Ik vind dat exclusieve tijd ook niets meer dan bs.
  Dat ze games exclusief gaan maken voor elke console OK.
  Maar dlc en de wachttijd dat men eerder aan dlc kan beginnen dan een ander, nee dank je. ๐Ÿ™„ "

  Het is niet zo dat ik mensen geen exclusiviteit gun, maar ik ben ook helemaal klaar met die exclusive deals ๐Ÿ‘ฟ voor een game die op verschillende console’s uit is gekomen.Elke gamer heeft dezelfde rechten en het moet niet uit maken op welke console je de game speelt. Laat ze met iets beters komen ๐Ÿ˜ก om mensen naar'”hun”console te lokken.Waarom mag een Call of duty fan op de xbox360 in eens eerder met de multyplayer maps aan de gang of heeft de farcry 3speler opeens recht op gratis extra content.Gamers hebben precies het zelfde betaald voor de game dus hebben ze de zelfde rechten op maakt niet uit welke console dan ook.De ontwikkelaar “straft ๐Ÿ˜ก “de gamer die toevallig de game net op de andere console heeft gekocht.Ik voel me benadeelt ๐Ÿ™ door de ontwikkelaar omdat deze (mij) de gamer “discrimineert” ๐Ÿ˜ฅ met deze acties.