PlayStation Mini Velocity wordt volwaardige Vita-game

Velocity wordt door velen omschreven als één van de beste PlayStation Mini’s. Deze games zijn voor een klein prijsje verkrijgbaar en zijn na aanschaf speelbaar op PlayStation 3, Vita en Portable. De Mini’s hebben echter als nadeel dat ze bijvoorbeeld geen trophy- en leaderboard-ondersteuning kennen. Daarom heeft ontwikkelaar Futurlab besloten om een volwaardige Vita-versie van de top down shooter te maken, genaamd Velocity Ultra.

De Vita-versie van Velocity zal dezelfde levels bevatten als het origineel, maar dan wel in een nieuw jasje. Waar de game als PlayStation Mini een pixelachtige stijl kent, wordt het nu meer cartoony. Het spel draait daarnaast op de resolutie van de Vita en zal wederom 60 frames-per-second kennen. Futurlab omschrijft Velocity Ultra zelf als een Director’s Cut.

[SCREENSHOTS]

Een exacte releasedatum is nog onbekend, al laat Futurlab weten dat Velocity Ultra begin april naar Sony gestuurd zal worden voor toelating. De ontwikkelaar schat in dat het spel dan in mei uit zal komen. Over een prijs heeft Futurlab zich nog niet uitgelaten.

  1.   
    toqeer's avatar

    ziet er vet uit

  2.   
    ronineter's avatar

    Ze moeten toch een een keer uit de vita al die hardware power gaan pompen.