PlayStation Vita-bundel met Sly Cooper: Thieves in Time op komst

Sony heeft een PlayStation Vita-bundel aangekondigd met daarbij het nieuwe Sly Cooper: Thieves in Time. Het betreft de Wi-Fi-variant van de PlayStation Vita. Daarnaast zul je, in plaats van de digitale versie, een fysiek exemplaar van het spel ontvangen. De bundel krijgt waarschijnlijk een adviesprijs van 259,99 euro mee.

De nieuwe Sly Cooper verschijnt op 27 maart voor zowel de PlayStation 3 als de PlayStation Vita. Het spel ondersteunt de Cross Play-functionaliteiten, waarmee je jouw savefile van de PS Vita naar de PlayStation 3 kunt overzetten.

 1.   
  moontje's avatar

  cool ben benieuwd naar de werkelijke prijs

 2.   
  Danielle.k's avatar

  Was het niet dat als je de PS3 versie van dit spel kocht dat je er een download code bij kreeg voor de Vita versie ?, zoja dan koop ik zeker de PS3 versie 2 games voor de prijs van 1 😉

 3.   
  toqeer's avatar

  deze game word echt zo vet 🙂

 4.   
  segin's avatar

  toqeer schreef, "deze game word echt zo vet 🙂 "

  Ik ben ook echt heel erg enthousiast over deze game. Ik zou er bijna een PS Vita voor willen aanschaffen, maar misschien kan ik beter voor een Wii U gaan. Gek genoeg twijfelde ik eerst altijd tussen de PSP en de Wii en nu dus over haar opvolgers. Overigens heb ik beide consoles nog nooit in huis gehaald.