Joseph Gordon-Levitt krijgt hoofdrol in Sin City sequel

Het vervolg op Sin City, Sin City: A Dame to Kill for is al enige tijd in productie. Naast dat er in de film al een sterrencast meedoet bestaande uit Jessica Alba, Mickey Rourke, Bruce Willis en Clive Owen, is er nu voor de hoofdrol die nog open lag een topacteur gevonden.

Volgens eerdere geruchten zou de rol naar acteur Johnny Depp gaan, maar deze blijken niet waar te zijn. Niemand minder dan acteur Joseph Gordon-Levitt is namelijk voor de rol uitgekozen. Gordon-Levitt zit de laatste tijd al flink in de lift met rollen in de films Looper, The Dark Knight Rises en Lincoln, en heeft nu dus een hoofdrol in de ogenschijnlijke kaskraker te pakken. Joseph gaat de rol spelen van Johnny, een arrogante gokker. In een persverklaring bracht Dimension Films het volgende naar buiten:

Gordon-Levitt will play “Johnny,” a cocky gambler who disguises a darker mission to destroy his most foul enemy at his best game. Johnny is a new character in the Sin City world and we are excited for what Joseph will bring to the role.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren