LEGO Marvel Super Heroes onthuld voor een release in herfst 2013

Warner Bros. heeft vandaag aangekondigd dat LEGO Marvel Super Heroes in de maak is. Uiteraard wordt deze LEGO-game weer ontwikkeld door TT games en het spel zal uitkomen in de herfst van 2013. Zoals gebruikelijk zal ook dit deel op vrijwel alle huidige platformen uitkomen, namelijk voor Xbox 360, PS3, Wii U, PC, DS, 3DS en PlayStation Vita.

In LEGO Marvel Super Heroes draait het natuurlijk allemaal om de helden en schurken uit het Marvel-universum. In de verhaallijn zal Nick Fury, bekend van The Avengers, de hulp inroepen van onder andere Iron Man, the Hulk, Thor, Spider-Man en Wolverine om de aarde te redden van Loki en Galactus. In totaal zal de game meer dan honderd karakters bevatten, waaronder ook Black Widow, Hawkeye en Deadpool.

Tom Stone, werkzaam als managing director bij TT games, laat weten verheugd te zijn om de helden en slechteriken uit het Marvel-universum samen te brengen in een LEGO-game:

We’re very excited to bring a myriad of classic Marvel characters to life in LEGO form for some fun, family-friendly gameplay in LEGO Marvel Super Heroes. Players will brave the ultimate mission to save the world as they explore famous landmarks in LEGO New York and take the adventure beyond Earth to iconic locations in the Marvel Universe.

 1.   
  yannick_TXL's avatar

  Van de lego games wil ik deze en Lego batman 2 supergraag hebben! ๐Ÿ˜€

 2.   
  Leon's avatar

  Wow, awesome! Eindelijk weer eens een LEGO-game die ik graag wil spelen ๐Ÿ™‚

 3.   
  toqeer's avatar

  ik weet het niet hoor met de lego games ๐Ÿ™„

 4.   
  captain08's avatar

  Een LEGO game met de coolste superhelden (IMO ๐Ÿ˜ณ ) en een open-wereld LEGO New York. Dat klinkt best wel awesome! ๐Ÿ˜€ 8)

 5.   
  Mr Sonic's avatar

  Ik kijk er weer naar uit.

 6.   
  Shaggyrulez's avatar

  hier kijk ik erg naar uit! lekker splitscreen co-op met deadpool en wolverine!!!

 7.   
  )GN(-Erik's avatar

  En alweer een toffe Lego game op komst ๐Ÿ™‚ Eerst nog maar ff Lego Lord of the Rings uitspelen voordat ik aan deze begin.

 8.   
  dynamicboy's avatar

  maar marvel is toch van disney en warner bros heeft DC en die zijn de grootste vijanden marvel en DC en disney en warner bros en dan vind ik het raar dat warner bros een spel maakt voor disney de concurent