Nintendo-president vindt verkoopcijfers van Wii U ‘niet slecht’

Satoru Iwata, hoofd van Nintendo, heeft zijn mening gedeeld over de verkoopcijfers van de Wii U in het nieuwsmedium Reuters. Iwata zegt dat de verkoop van het nieuwe apparaat van Nintendo stevig loopt, maar deze het niet zo enthousiast en vurig doet als zijn voorganger, de Wii.

At the end of the Christmas season, it wasn’t as though stores in the U.S. had no Wii U left in stock, as it was when Wii was first sold in that popular boom. But sales are not bad, and I feel it’s selling steadily.
Verder verklaarde de Nintendo-president dat het de eerste keer was dat Nintendo tegelijkertijd meerdere modellen lanceerde van een nieuwe videoconsole.
It was the first time Nintendo released two models of the game console at the same time … and I believe there was a challenge with balancing this. Specifically, inventory levels for the premium, deluxe package was unbalanced as many people wanted that version and couldn’t find it.

  1.   
    Breakawaywouter's avatar

    Ik wil wel een Wii U maar ik wil alleen de game pikmin 3 hebben en Zelda game en mario en vast nog wel wat. Maar dit zijn De games waar ik zo kan op komen. Heb zelf een Xbox dus de echte goede games speel ik daar op. En voor de Wii U wil ik dan alleen die daar voor uitkomen. 🙄 😉

  2.   
    toqeer's avatar

    ik zou ook wel een wii u willen voor de nieuwe zelde zombie u rayman legends pikmin 3 vind ik niets