GameGadgets: The Walking Dead-poppetjes en werkend gitaar T-Shirt

Als er iets is wat gamers vet vinden (buiten games uiteraard) dan zijn het wel gadgets. In de wekelijkse rubriek GameGadgets komt de meest uiteenlopende merchandise aan bod, van actiefiguren tot USB-sticks en van USB-sticks tot broodroosters. Elke week behandelen twee opvallende, handige, mooie of simpelweg supervette gadgets. Vandaag staan The Walking Dead-actiefiguurtjes en een werkend T-Shirt van een elektrische gitaar in de spotlight.

The Walking Dead-actiefiguurtjes
De Amerikaanse Todd McFarlane heeft vele talenten. De man is niet alleen ontzettend goed in het tekenen van stripverhalen, hij heeft ook actiefiguren van veel bekende films en tv-series gemaakt. Sommige van deze poppetjes zien er prachtig uit, andere ogen wat minder realistisch. Zijn Walking Dead-actiefiguren zou je op het eerste gezicht indelen in de laatstgenoemde klasse, ware het niet dat deze figuurtjes gebaseerd zijn op de stripserie en niet op de tv-serie. En dan moeten we toevoegen: ze zien er best comic-achtig uit.

Verkrijgbaar bij: VisionToys
Prijs per stuk: 15,99 euro


Elektrische gitaar T-Shirt
Wat heeft dit T-Shirt te maken met videogames? Bar weinig. Toch wilden we jullie dit toffe kledingstuk niet onthouden. We praten hier over een T-Shirt met een werkende elektrische gitaar erop. Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden, hou ik het kort en adviseer ik jullie onderstaand filmpje te kijken.

Verkrijgbaar bij: ThinkGeek
Prijs exclusief verzendkosten: 19,99 dollar

 1.   
  Melodi's avatar

  Hahahaha what the hell!
  Ik zie mezelf al staan met dat shirt bij de bushalte.
  Die poppetjes zijn wel cool.

 2.   
  kik421's avatar

  Poppetjes zijn zeker nice wel een beetje duur ๐Ÿ™‚

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  *kwijl* kwijl* The Walking Deaddd! <3

 4.   
  Gunrunner120's avatar

  dat shirt is echt epic

 5.   
  Eichmann's avatar

  een nieuwe definitie van air guitar xD , shirt guitar xD

  Poppetjes zijn stoer:3

 6.   
  Stubborn's avatar

  Poppetjes zijn van TWD zijn echt cool ๐Ÿ™‚ Maar ik ben te oud voor ๐Ÿ™‚