Half-Life 2 VR heeft groen licht op Steam

Waarom heeft Valve nog geen VR-versie gemaakt van Half-Life 2? Niemand weet het en dat dachten ook een aantal community-ontwikkelaars binnen Steam. Zij hebben inmiddels een mod gemaakt voor de game, die de ervaring volledig naar VR brengt op de HTC Vive en Oculus. De mod was echter nog niet verkrijgbaar via Steam, maar dat gaat nu veranderen. De campagne om hiervoor Green Light te krijgen is met vlag en wimpel geslaagd!

Een dikke overwinning voor iedereen die van games houdt en van VR! Nu nog Half-Life 3 en we zijn helemaal tevreden.

  1.   
    Neolite's avatar

    Zonder een aantal populaire VR brillen voor een redelijke prijs zal VR altijd het niche blijven wat het nu is. Gelukkig komt Microsoft in samenwerking met Acer en HP met twee mooie brillen die al een stuk goedkoper lijken te zijn.

  2.   
    JaslanNL's avatar

    Het is vast een geweldige ervaring om HL2 in VR te kunnen spelen. Op zulke momenten verlang ik dan ook wel naar een VR set. Maar met de prijs/kwaliteit die de meeste VR sets nu bieden, plus het aanbod aan titels, staat een VR set vooralsnog niet hoog op de prioriteitenlijst. Mocht het er toch nog eens van komen is dit zeker een titel om er voor op te pakken!