Graphics Dark Souls 2 vergelijkbaar met die van Watch_Dogs en Star Wars 1313

In de meest recente editie van het Amerikaanse Edge Magazine staat een uitgebreid artikel over Dark Souls 2. De heren van het tijdschrift kregen tien minuten aan gameplay te zien en schreven aan de hand daarvan een zeer lovend stuk.

Edge Magazine beweert in het artikel dat de graphics van Dark Souls 2 vergelijkbaar zijn met die van Watch_Dogs en Star Wars 1313. Dat dat een zeer veelbelovend teken is, mag wel blijken uit de gameplay demo van Watch_Dogs.

Daarnaast vertelt Edge dat Dark Souls 2 een direct vervolg is op zijn voorganger. Toch speelt de game zich af op een compleet nieuwe wereld, waarvan de naam nog onbekend is. Deze nieuwe wereld is ongeveer even groot als Lordran uit de eerste Dark Souls, al zijn de omgevingen dit keer minder open.

Tomohiro Shibuya en Yui Tanimura, de nieuwe regisseurs van Dark Souls 2, hebben grote plannen voor de game. Zo wil Shibuya het Covenant-systeem duidelijker en toegankelijker maken. Daarnaast is hij van plan om een Morality-systeem toe te voegen en ook wil hij het verhaal en diens boodschappen minder subtiel maken.

De ontwikkeling van Dark Souls 2 is gestart in september 2011 en de game is nu voor 25 procent voltooid. Ondanks het feit dat het ontwikkelteam sinds september flink gegroeid is, betwijfelt From Software of het spel nog in 2013 zal verschijnen.

  1.   
    SN0WIE's avatar

    Dat klinkt niet mis dan!

  2.   
    yannick_TXL's avatar

    Ik ben nu weer San Andreas aan het doen op me PS3, en daarna stap ik zo over naar deze grapics ๐Ÿ™‚ Groot verschil de PS2 & PS3 grapics ๐Ÿ™‚

  3.   
    spacebuster1972's avatar

    Darksouls 2 wordt dus een next Gen game ๐Ÿ˜ฅ . De graphics van watchdogs zien er al zo vet ๐Ÿ™‚ uit en deze zijn nog voor de huidige generatie (release in 2013 ๐Ÿ˜€ )