Welke Dark Souls 2-eindbaas vermoordde de meeste gamers?

Dark Souls 2 wordt beschouwd als één van de moeilijkste games van de afgelopen generatie. Hoewel het spel eigenlijk constant een ontzettend hoge moeilijkheidsgraad bood, waren de baasgevechten nog eens extra pittig. Maar welke van deze eindbazen heeft nu de meeste spelers de dood ingejaagd? Ontwikkelaar From Software geeft antwoord op deze prangende vraag.

Volgens From Software was de Fume Knight over het algemeen het lastigst te verslaan: deze eindbaas toverde bij 93 procent van de spelers het “You Died”-scherm tevoorschijn. De Ruin Sentinels boden de minste weerstand; 76 procent van de spelers slaagde erin om dit trio te vermoorden.

Had jij veel moeite met het verslaan van de Fume Knight? Je mag het eerlijk toegeven; je was niet de enige.

 1.   
  WoKingNL's avatar

  Die boss is uit de dlc, beetje krom om het percentage van players daar te pakken ipv uit de main game. Veel minder mensen die tegen die boss hebben gevochten, ik ben er ook nog niet geweest 🙄 Ruin sentinels is dan wel uit de main game, vond ik persoonlijk een hard bossfight maar blijkbaar was ik in de minderheid :p

 2.   
  NoFearz's avatar

  Zonder de dlc mee te rekenen denk ik zelf dat het Ancient Dragon is. Het is een optionele boss, maar de success rate is echt laag als je beslist om hem te verslaan.

 3.   
  Thijs.'s avatar

  ik heb expres de game zelf niet gehaald dus kan me mening er over niet geven. misschien maar beter ook, als ik soms hoor hoe mensen teker gaan over bosses 😉