Blizzard: Diablo III draait op console

Blizzard flirt al een ruime tijd met de mogelijkheid om Diablo III naar consoles te brengen. De ontwikkelaar heeft al aangegeven te experimenteren met de mogelijkheden en een consoleteam samengesteld te hebben. Het bedrijf benadrukt wel keer op keer opnieuw dat het geen bevestiging van een versie voor console doet. Ook vandaag duikt er weer een nieuwe glimp van hoop op. Blizzard laat weten dat ze op hun kantoor momenteel een build hebben die werkt op een niet nader genoemde console.

Opnieuw benadrukt Blizzard dat dit geen solide bevestiging is. Rob Pardo van Blizzard laat weten dat ze nog niet echt klaar zijn om er zaken over vrij te geven, maar dat het er wel al cool uitziet. Jay Wilson, de lead designer, meld dan weer dat men de piste van een versie voor console gewoon onderzoekt en dat men nieuwe zaken blijft toevoegen. Volgens Wilson werkt het team van Blizzard gewoon constant aan het volgende grote Diablo-project, en zullen veel van de zaken waar ze aan werken volgend jaar onthuld worden.

 1.   
  soldierarjan's avatar

  Van mij mogen ze het na de console en het liefst voor mezelf na de vita brengen.

 2.   
  Goldcobra's avatar

  Klinkt goed! Bij Blizzard willen ze natuurlijk ook weer wat bekendheid nadat Diablo 3 al weer na een week of 2 de vergetelheid in werd gestuurd door de gamers

 3.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Diablo was een tegenvaller voor mij, Diablo3 is… doing the exact same fucking thing… over and over again, expecting shit to change. That. Is. Crazy. 馃槅

 4.   
  Dah_Erwinz's avatar

  leuk en aardig maar wel een beetje laat?
  Bijna iedereen die diablo fan is heeft hem al op de pc, dus veel console versies zullen er niet verkocht worden denk ik (als het zo ver komt).