Toekomstige Far Cry 3 patch laat je jouw HUD personaliseren

Far Cry 3 is een game die je in haar wereld binnenzuigt, dat zal niemand hier bij GamersNET betwisten. Toch kan het altijd nog een stukje beter, zeker als het van Ubisoft afhangt. De uitgever laat weten aan een patch te werken die spelers toelaat de HUD aan te passen naar hun smaak.

Concreet betekent dit dat spelers de mogelijkheid zullen krijgen om info rond hun wapens en omgeving van het scherm te verbannen, om zo de spelwereld nog meer tot haar recht te laten komen. Je krijgt als speler de keuze om informatie rond bijvoorbeeld de hoeveelheid munitie die je hebt, op te geven in ruil voor een onbezoedelde omgeving om te verkennen. Volgens Ubisoft komt deze patch naar aanleiding van feedback van spelers:

Based on feedback from both press and fans, the Far Cry 3 production team is working on a patch that will allow you to toggle most HUD/UI elements based on player preference,” the statement reads. “The patch will also avoid issues encountered in the .dll hack that might create a mission walkthrough break (missing QTE prompts, critical information, etc;)

 1.   
  Goldcobra's avatar

  Mooizo. Dat geeft je toch meer zo’n survival gevoel

 2.   
  mmx's avatar

  goed werk kom maar op met die patch 🙂

 3.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Dat klinkt goed!

 4.   
  Martinspire's avatar

  Dat noem ik niet echt personaliseren. Het is personaliseren als je de positie, stijl of inhoud aan kunt passen. Dit is gewoon hide/show

 5.   
  PixelShooter's avatar

  Martinspire schreef, "Dat noem ik niet echt personaliseren. Het is personaliseren als je de positie, stijl of inhoud aan kunt passen. Dit is gewoon hide/show"

  OK, maar toch. Beter dit dan helemaal niets. Als je trouwens alles kan afzetten, kan je screenshots maken zonder die storende HUD 🙂

 6.   
  GamerJaime's avatar

  Oke 2 vraagjes: 1 is deze download dan verplicht? En 2: Stel je schakelt je HUD uit zodat je het hele scherm tot je beschikking hebt is er dan ook een mogelijkheid om de HUD weer aan te zetten/in te schakelen? Of is dat blijvend?

 7.   
  evita's avatar

  volledig optioneel hoor dit, je kan gewoon zelf kiezen wat je op je scherm hebt.