PlayStation Vita firmware 2.00 brengt snellere browser

Vanaf woensdag is er een nieuwe firmware-update beschikbaar voor de PlayStation Vita. Nog niet alle aanpassingen van versie 2.00 zijn bekend, maar de baas van Sony Computer Entertainment, Shuhei Yoshida, heet nu via zijn Twitteraccount alvast wat informatie gegeven. De browser van de handheld heeft een onderhoudsbeurt gekregen, zo hoef je niet langer een spel af te sluiten als je de browser wilt gebruiken:

One welcome change in tomorrow’s PS Vita FW2.0 will be the web browser becomes a ‘small app’, you won’t have to quit games to use it
Ook is de browser sneller geworden:
That’s little talked about but is a big change, and the browsing itself is faster than the current one 馃檪
Daarnaast maakt de nieuwe firmware voor de Vita PlayStation Plus mogelijk.

  1.   
    ronineter's avatar

    En ze voegen Een dikker drm systeem toe, zoals met mn psp 贸贸k altijd gebeurde bij elke update. Dat zeggen ze nooit luid

  2.   
    Goldrusher's avatar

    ronineter schreef, "En ze voegen Een dikker drm systeem toe, zoals met mn psp 贸贸k altijd gebeurde bij elke update. Dat zeggen ze nooit luid "

    En wat is daar mis mee?

  3.   
    soldierarjan's avatar

    Hopelijk is het vanaf dan ook mogelijk om filmpje in de browser te kijken.

  4.   
    Leon's avatar

    Dat je je browser niet meer af hoeft te sluiten is wel een hele vooruitgang! En dat hij wat sneller is geworden mag ook wel, want de huidige browser is zo gebruiksonvriendelijk als het maar kan. Ik hoop ook dat hij niet meer uit zichzelf gaat scrollen…

  5.   
    ronineter's avatar

    Goldrusher schreef, "

    ”ronineter” schreef, "En ze voegen Een dikker drm systeem toe, zoals met mn psp 贸贸k altijd gebeurde bij elke update. Dat zeggen ze nooit luid "

    En wat is daar mis mee? "

    Dat je geen zelf geschreven software kan draaien of je PSP als afstandsbediening kan gebruiken. Heb ik gedaan met die oude en die updates vernaggelde het telkens.