GameGadgets: 8-bit stropdas en Yoda Desk Protector

Als er iets is wat gamers vet vinden (buiten games uiteraard) dan zijn het wel gadgets. In de wekelijkse rubriek GameGadgets komt de meest uiteenlopende merchandise aan bod, van actiefiguren tot USB-sticks en van USB-sticks tot broodroosters. Elke week behandelen twee opvallende, handige, mooie of simpelweg supervette gadgets. Vandaag staan een 8-bit stropdas en een Yoda Desk Protector in de spotlight.

8-bit stropdas
Met een netjes gestreken overhemd, peperduur maatpak en glanzende, zwarte schoenen aan, kom je overal goed voor de dag. Maar wat je outfit in zo’n geval nog niet heeft, is een persoonlijke tintje. Een finishing touch die correspondeert met jouw persoonlijk. Als jezelf respecterende gamer mag onderstaande 8-bit stropdas dan ook niet in jouw collectie ontbreken. Deze stropdas, die zowel in het blauw als in het rood verkrijgbaar is, brengt nostalgie en een flinke dosis swag samen in één kledingstuk. Suit up!

Verkrijgbaar bij: Thinkgeek
Prijs exclusief verzendkosten: 14,99 dollar (circa 12 euro)

Yoda Desk Protector
Er bestaan genoeg manieren om je computer te beschermen, maar de meeste hebben zo hun mankementen. Zo is een volwaardige alarminstallatie nogal prijzig en een waakhond vereist veel zorg. Wil je er zeker van zijn dat onbevoegden van jouw computer afblijven, dan zul je de hulp van een Jedi Meester moeten inroepen. Tot voor kort waren deze moeilijk te vinden (ze schijnen zich ver weg in ons sterrenstelsel te verstoppen), maar sinds enkele maanden is de grootste Jedi Meester, Yoda, voor iedereen beschikbaar. Zodra er iemand binnen een straal van 2 tot 3 meter van deze USB Desk Protector komt, zal de lightsaber van Yoda oplichten en zegt hij één van de zes ingeprogrammeerde zinnen, zoals “A disturbance in the Force there is” of “Retreat! Cover you I will.” Bovendien kun je dit 15 centimeter hoge poppetje eenvoudig aansluiten op de USB-poort van je computer. Kopen dit apparaatje jij zal!

Verkrijgbaar bij: Amazon UK
Prijs exclusief verzendkosten: 13,73 pond (circa 17 euro)

 1.   
  lassieman's avatar

  Die stropdas is wel epic. Leuk bericht trouwens, GameGadgets 😉

 2.   
  ronineter's avatar

  Ja ik wil Yoda, Daar kan je goed andere mensen mee laten schrikken

 3.   
  RenevdGijp's avatar

  Oke, de stropdas is meh meh, maar die Yoda,***** wat zou ik dat vet vinden om te hebben.

 4.   
  Hercules's avatar

  te gekke stropdas

 5.   
  xkillcamx's avatar

  Die stropdas is awesome!!

 6.   
  Gunrunner120's avatar

  die yoda hoe die kijkt