Tom Hardy zal Sam Fisher spelen in Splinter Cell-film

Sinds kort zit de postproductie van de Splinter Cell-film in een stroomversnelling. Ubisoft is druk aan het onderhandelen met zowel Universal als Warner Brothers om de film in 2014 naar de zalen te brengen en een beslissing zou erg binnenkort reeds vallen. Ubisoft laat ondertussen weten inmiddels wel twee belangrijke schakels aan de film verbonden te hebben.

Het scenario van de film za namelijk geschreven worden door Eric Warren Singer, bekend van de politieke thriller The International. Singer wordt door Ubisoft omschreven als een getalenteerd schrijver die frisse aanpakken gebruikt om een spannend verhaal te schrijven zonder uit het oog te verliezen wat de games zo kenmerkend maakt. Ook de man die gestalte zal geven aan Sam Fisher is gevonden en dat is niemand minder dan Tom Hardy.

Na het spelen van Bane in The Dark Knight Rises en rollen in Inception en Lawless, geldt Hardy als één van de grootste talenten in Hollywood. Ubisoft omschrijft Hardy als iemand die de fenomenale eigenschap heeft om rollen met grote complexiteit en variatie op zich te nemen. Zijn rol binnen de Splinter Cell-film is dan ook geweldig nieuws voor film- en gamefans. De productie van de Splinter Cell-film gaat van start in de zomer van 2013.

 1.   
  Koen's avatar

  Hij is wat jong, maar ik ben toch benieuwd hoe hij het er in een rol zoals deze vanaf brengt. Als het maar geen standaard actiefilm wordt.

 2.   
  GamerJaime's avatar

  Koen schreef, "Hij is wat jong, maar ik ben toch benieuwd hoe hij het er in een rol zoals deze vanaf brengt. Als het maar geen standaard actiefilm wordt."

  Sam was in de eerste splinter cell ook nog jong dus het kan best. Ik vind Hardy een ontzettend goede keuze! Ik vind echt dat Ubisoft ook goed bezig is met casten. We moeten nog maar afwachten of het ook vermakelijke films worden maar na eerder Michael Fassbender voor de AC film gecast te hebben ben ik wel enorm onder de indruk dat ze Tom Hardy hebben weten te regelen hiervoor. Dat zijn toch niet de minste. Ik had ook helemaal niet aan Hardy gedacht voor deze rol. TOP! 😀

 3.   
  SN0WIE's avatar

  Kan niet wachten totdat die film uitkomt, ben erg benieuwd namelijk!