Disney onthult stijlvolle Collector’s Edition Epic Mickey 2

Het gros van de Collector’s Editions zit verpakt in een saaie kartonnen doos, maar af en toe steekt een zeer stijlvol omhulsel de kop op. Zo wist de Care Package Edition van Call of Duty: Black Ops II hoge ogen te gooien, maar de Collector’s Edition van Epic Mickey 2 doet hier zeker niet voor onder.

Deze speciale editie wordt verpakt in een prachtige doos die eruitziet als een ouderwetse TV. Ook de inhoud is niet mis: in de bundel vind je een 8GB USB stick in de vorm van Oswald die volstaat met Dinsey-content, een exclusieve figurine van Mickey of Oswald, een film cell afkomstig uit “The Fox Chase” (een kortfilm van Disney die uit 1928 dateert) en – last but not least – de game. De Collector’s Edition van Epic Mickey 2 is exclusief verkrijgbaar bij de Britse winkelketen GAME, maar gelukkig verzenden zij voor een kleine meerprijs ook naar Nederland. Voor slechts 63 pond (ongeveer 80 euro) inclusief verzendkosten is dit prachtpakket van jou.

 1.   
  Gunrunner120's avatar

  url is mislukt ๐Ÿ˜‰

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  De url werkt inderdaad niet goed ๐Ÿ˜‰

 3.   
  Danielle.k's avatar

  Hihi de korte film is uit 1928)

 4.   
  Daniel Z's avatar

  ”Gunrunner120″ schreef, "url is mislukt ๐Ÿ˜‰ "

  Ik ga Leon daar even voor schoppen ๐Ÿ˜‰ Hij is gemaakt, heb even verder geklikt naar een consoleversie en toen pakte hij de link wel goed.

 5.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Zal wel kijken of ik deze bij zavvi.nl kan vinden maar denk niet dat ik deze editie gelijk op release koop. Misschien als deze Collector’s Edition over een paar maanden voor 40 euro bij zavvi.nl staat dat ik hem dan koop. Eerst Hitman Absolution en Far Cry 3.