Pre-order Crysis 3 en krijg Crysis gratis

Ben je van plan om Crysis 3 aan te schaffen, maar heb je de voorgaande delen nog niet gespeeld? Dan is het natuurlijk het beste om deze eerst nog even snel te doorploegen. EA helpt je daarbij middels een ludieke actie.

Iedereen die Crysis 3 via Origin koopt, krijgt de eerste game uit de franchise gratis. Crytek-baas Cevat Yerli vertelt:

The release of Crysis in 2007 was truly a watershed moment for first-person shooters and raised the bar on cutting-edge visuals and gameplay and we could not be more thrilled to include the original game as a pre-order bonus.
Pre-orderaars worden overigens nog meer in de watten gelegd. Bestel je de game voor de release al, dan krijg je zonder meerprijs de Hunter Edition. Deze biedt vervroegde toegang tot een aantal in-game wapens. Bezitters van een PlayStation 3 of Xbox 360 kunnen helaas niet genieten van deze pre-order bonus, maar sinds vorig jaar is het spel wel voor hun consoles verkrijgbaar via de digitale kanalen.

 1.   
  Flapjack's avatar

  Wat een rare actie. Koop nu het derde deel dan krijg je deel 1 gratis… Meestal hb je het 1e deze
  Al uitgespeelt voordat je überhaupt aan het 2e deel laat staan 3e deel begint… Of deel 1 moet zo vaak gepirateert zijn dat ze denken dat ze er nu in 1 x wel winst op kunnen maken..

 2.   
  ShadyXL's avatar

  Dit noem ik nou een goeie pre-order bonus.

 3.   
  Fox's avatar

  Flapjack schreef, "Wat een rare actie. Koop nu het derde deel dan krijg je deel 1 gratis… Meestal hb je het 1e deze
  Al uitgespeelt voordat je überhaupt aan het 2e deel laat staan 3e deel begint… Of deel 1 moet zo vaak gepirateert zijn dat ze denken dat ze er nu in 1 x wel winst op kunnen maken.. "

  Tegen woordig speelt niemand meer het spel wat er voor uitkomt. Als je op teamspeak alleen maar kijkt bijv bij borderlands2/guildwars 2 heeft niemand het deel daar voor gespeeld.

 4.   
  ronineter's avatar

  Heb hem al gepreordered me gusta

 5.   
  mmx's avatar

  En ik heb hem ook al ge pre orderd 🙂

 6.   
  Flapjack's avatar

  Fox schreef, "

  ”Flapjack” schreef, "Wat een rare actie. Koop nu het derde deel dan krijg je deel 1 gratis… Meestal hb je het 1e deze
  Al uitgespeelt voordat je überhaupt aan het 2e deel laat staan 3e deel begint… Of deel 1 moet zo vaak gepirateert zijn dat ze denken dat ze er nu in 1 x wel winst op kunnen maken.. "

  Tegen woordig speelt niemand meer het spel wat er voor uitkomt. Als je op teamspeak alleen maar kijkt bijv bij borderlands2/guildwars 2 heeft niemand het deel daar voor gespeeld."

  bij borderlands 2 en guild wars 2 draait het meer om de gameplay niet het verhaal dus dat is begrijpelijk.. maar bij crisis daar zit toch echt een duidelijk shooter verhaal in. daar kun je niet even snel een deeltje uit halen wil je begrijpen wie wie is en wat wat. aan de andere kant is dit natuurlijk ook wel weer gunstig voor crytek en ea zelf want nu willen sommige gamers natuurlijk ook crysis 2 hebben en kopen die voor de volle 50 euro. ik vind het zelf een beetje onnodig in ieder geval

 7.   
  DeAdSeYe's avatar

  Best leuk voor de mensen wat geen Crysis 1 hebben. Maar de “echte” pre-orders zijn meestal van de die-hard fans. Die hebben meestal het eerste deel, of de (stand-alone) expansion van Crysis 1.

  Ik was een echte fan van Crysis, redelijk open wereld, leuke gameplay en grahpics waren zéér profesioneel. Crysis 2 was voor de echte fan community en zware tegenvallen. Ze proberen het nu goed te maken met Crysis 3, alleen de “echte” fans zijn allang vertrokken.

  Nu schijnt Crytek toch weer op een ander doel groep te richten, en niet meer hun fans. Maar daarin tegen is deze pre-order nog altijd zéér leuk voor de “nieuwe” gamers van deze serie.

  Helaas heeft Crytek zich ook gericht op de console wereld, en volgt Crytek vele andere bedrijven. Console ports naar de PC, het meest achterlijke wat ik ooit in de gamewereld heb gezien. Crytek was een echte PC ontwikkelaar, nu proberen ze toch weer op de “nieuwere” gamers te richten om Crysis 1 gratis aan te bieden.

  Crysis 3 geeft me echt een gevoel, ow jullie vonden deel 2 niks? Willen jullie jungle? Nou dan geven we een dicht begroeide New York? Muziek is daarin tegen wel altijd van top niveau. 😳