GN Lunchtip: Darth Vader in Disneyland

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Opvallend nieuws in zowel de game- als filmwereld: Disney heeft Lucasfilm en LucasArts gekocht! Gevolg hiervan is onder andere dat we in 2015 weer een nieuwe Star Wars-film voorgeschoteld krijgen. Waar Darth Vader zich tot die tijd mee bezig zal houden, zie je in het onderstaande filmpje!


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Agent 47 moord op een pikante plek in Hitman real life video.

Eet smakelijk!

 1.   
  LightFasher's avatar

  Nu nog een Star Wars attractie.

 2.   
  Koen's avatar

  Die is er al. Dit filmpje is al oud en diende ter promotie van die attractie.

 3.   
  UberProSure's avatar

  Baas ๐Ÿ˜†

 4.   
  nunen007's avatar

  Haha lol ๐Ÿ˜€

 5.   
  Blackeagle020's avatar

  Geniaal, en die star wars atractie? Die is er al in dinseyland parijs: http://disneyworld.disney.go.com/parks/hollywood-studios/attractions/star-tours/ natuurlijk geen echte achtbaan maar toch ๐Ÿ™‚

 6.   
  LightFasher's avatar

  Nu jullie het zeggen, ik kan mij ook vaag herinneren dat er zo’n attractie in Parijs was toen ik daar zo’n 15 jaar geleden was.

 7.   
  firehopper211's avatar

  Vet droog! ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜›