CrewGrounds: Medal of Honor: Warfighter vs. Call of Duty: Black Ops II

Elke dag blijkt weer dat gamers het nooit allemaal met elkaar eens zijn. Wat de รฉรฉn een geweldig spel vindt, wordt verafschuwd door de ander en terwijl persoon A gek is op zijn Xbox 360, zweert persoon B bij de PlayStation 3. Ook in de crew verschillen de meningen meer dan eens en daarom krijgen de redacteuren van GamersNET in het tweewekelijkse item CrewGrounds de kans om hun ongezouten mening over de huidige poll te geven. Deze week vroegen we ze hun mening te geven over de volgende stelling:

Medal of Honor: Warfighter vs. Call of Duty: Black Ops II… welke game ga jij kopen?

Leon Stougie
Geen van beide
Vooralsnog ben ik van plan beide titels niet te kopen. Dit najaar is het vooral Assassin’s Creed III, Need for Speed: Most Wanted en Far Cry 3 dat de klok slaat. Met mijn portie online shooter-geweld komt het ook wel goed, want ik heb mijn plezier hervonden in Battlefield 3. Desondanks blijft Call of Duty ieder jaar toch weer bij mij kriebelen. Dat Call of Duty: Black Ops II vroeg of laat in mijn collectie komt is dus toch eigenlijk wel een gegeven.

Richard Leurs
Geen van beide
Ik ben al een tijdje klaar met generieke shooters die weinig nieuws doen. Black Ops II en Medal of Honor: Warfighter zijn voor mij hier perfecte voorbeelden van. Misschien pak ik ze eens uit de budgetbak voor de singleplayer, maar ik ga mijn geld aan Halo 4 uitgeven. De balans van de Halo-serie vind ik beter en hoe 343 Industries het aanpakt, met episodische multiplayer content, is helemaal fantastisch.

Wester Wagenaar
Geen van beide
Ik kan shooters an sich wel waarderen, maar dan moeten ze wel iets unieks doen. Mijns inziens zijn Call of Duty en Medal of Honor gewoon voor elkaar inwisselbaar, dus daar waag ik me per definitie al niet aan. Ook wanneer die spellen in de budgetbak belanden, komen ze mijn huis niet in. Waar mijn gamershartje echter wel harder van gaat kloppen is de Wii U, die eind deze maand te koop zal zijn!

Leon Kempers
Geen van beide
Na Black Ops had ik het wel gezien met de Call of Duty-franchise en aangezien ik het dit najaar druk ga krijgen met titels als Assassin’s Creed III, Far Cry 3 en Hitman Absolution, verwacht ik niet dat ik Black Ops II mijn console in 2012 nog zal bereiken. Bij mijn speelsessie op de GamesCom concludeerde ik al dat Medal of Honor: Warfighter niets voor mij was en na de negatieve reviews ben ik nog minder enthousiast geworden. Kortom: ik sla de twee grote shooters van dit najaar even over.

 1.   
  FlyingdutcH's avatar

  Voor mij word het toch weer black ops 2. In het begin was mijn gevoel van dit jaar sla ik over, maar nu de release weer zo dichtbij is gaat het toch weer kriebelen:)

 2.   
  UberProSure's avatar

  Allemaal ‘Geen van beide’

  En eigenlijk ook wel terecht, na de review van Medal of Honor: Warfighter, ga ik deze alleen maar een keer testen maar verder heb ik daar geen behoefte aan. ๐Ÿ™„

  Toch zou ik wel de Call of Duty: Black Ops II kopen omdat ik het wel een leuk vermakelijk spel is, niet volmaakt overigens, daar waar ik Battlefield 3 wel echt een van de betere shooters vind. ๐Ÿ˜†

 3.   
  IyanHarm's avatar

  Ik denk echt dat Far Cry 3 beter gaat worden dan Black Ops II. Toch is het nog even afwachten

 4.   
  spacebuster1972's avatar

  Voor mij wordt het toch call of duty black ops 2. Ik vind het heel belangrijk dat je voldoende beloond wordt voor je vooruitgang, je skills en je teamplay.Dit is erg sterk gedaan in Cod bo2 ๐Ÿ˜€ . Vooral de best of 10 optie bied veel mogelijkheden om je wapens en perks aan te passen aan je speelstijl.
  Voor mij dus een must have ๐Ÿ˜‰

 5.   
  Petor's avatar

  Ja jongens, hoe ga ik dan een reviewer vinden als niemand meer CoD wil spelen!? ๐Ÿ™‚

 6.   
  rikato's avatar

  Petor schreef, "Ja jongens, hoe ga ik dan een reviewer vinden als niemand meer CoD wil spelen!? :)"

  Hahahahah egt he ๐Ÿ˜†

 7.   
  MaxDamage_NL's avatar

  Petor schreef, "Ja jongens, hoe ga ik dan een reviewer vinden als niemand meer CoD wil spelen!? :)"

  Tsk tsk, je hebt mij nog.
  Al moet ik toegeven dat ik ook niet echt fan ben van de Call of Duty franchise. ๐Ÿ˜ณ

 8.   
  cool ice's avatar

  ik heb geloof ik gestemd op MOH, maar nu ik wat reviews heb gezien lijkt het er op dat deze game weinig moois brengt. er zijn nog genoeg andere games waar ik mijn tijd en geld dan liever aan besteed.

 9.   
  ShadyXL's avatar

  Ik had MoH bij een vriend gespeeld, maar ik vond het weer niks. Het was beter dan de MoH uit 2010, maar het voelt nog steeds niet aan als de oude MoH games. Ik kies voor Black Ops II puur voor de zombie mode en dat ze iets anders proberen door het een beetje futuristisch te maken. Maar vooral voor de zombie mode.

 10.   
  Gunrunner120's avatar

  Ik ga ook niet cod2 spelen waarschijnlijk. Maar het lijkt me toch wel de beste cod game worden van de afgelopen 2/3 games.

 11.   
  DutchmanDevil's avatar

  In eerste instantie wou ook afzien van BO II, maar ik heb me toch weer over laten halen door het oude vertrouwde soepele spel van 60 frames per seconde. Ook al ben ik de game naar alle waarschijnlijkheid na twee maand weer zat, maar dat is wel op te vangen met ACIII, Far Cry en wie weet Hitman ๐Ÿ˜›

 12.   
  Ika Q's avatar

  Geen van Beide uiteraard, na zoveel FPS games die de laatste jaren uitgekomen zijn wil je toch net ietsje anders. Ik vermaak me nog wel met Borderlands 2. Een game waar niet alleen maar draait om alleen kills en killstreaks.