Multiplayer Need for Speed: Most Wanted ook zonder online pass te spelen

Veel games met een multiplayer bevatten tegenwoordig een online pass. Als je het spel tweedehands koopt, heb je geen online pass en daardoor kan je meestal de multiplayer van het spel niet spelen, tenzij je de online pass los koop. Bij Need for Speed: Most Wanted heeft EA echter, evenals bij SSX, voor een ander systeem gekozen.

Indien je Most Wanted zonder online pass hebt, kun je de multiplayer van de racegame wel gewoon spelen. Het Speedlevel en de Speed Points die je verdient in de multiplayer worden echter niet onthouden. Hierdoor kan je zonder online pass bijvoorbeeld geen nieuwe auto’s in de multiplayer vrijspelen.

  1.   
    jamrex007's avatar

    Wel leuk dat ze dat doen. ik had laatst Need For Speed The Run 2e hands gekocht en die kon ik niet online spelen en om nou een online pass te kopen gaat mij wat te ver. en nu kan het dus wel ook al kan je geen nieuwe auto’s vrijspelen je kan wel racen tegen anderen. dit moeten ze bij meer spellen doen.

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Dit is een hele goede oplossing zo kan je de multiplayer altijd nog proberen en als je het dan toch volledig wil spelen koop je de online pas gewoon,en als het niks is dan niet.

  3.   
    See4urSelf's avatar

    Het omgekeerde van microtransacties.. slim slim..

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    soldierarjan schreef, "Dit is een hele goede oplossing zo kan je de multiplayer altijd nog proberen en als je het dan toch volledig wil spelen koop je de online pas gewoon,en als het niks is dan niet."

    Helemaal mee eens! Als er dan toch een online pass moet zijn, dan is dit de ideale manier. 🙂