Favela keert terug in multiplayer Call of Duty: Modern Warfare 2

De afgelopen weken was het niet mogelijk om de Favela-map te spelen in de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2. Activision had deze map offline gehaald nadat er een, voor moslims, offensieve religieuze tekst gevonden was. Op de PlayStation 3 kan je sinds vandaag weer aan de slag met Favela. In een update, met een grootte van 17 MB, is de Favela-map namelijk weer toegevoegd aan het spel, ditmaal zonder Arabische teksten in badkamers.

Wanneer de update voor de PC en Xbox 360 zal verschijnen is nog onbekend, al zal deze vermoedelijk niet lang op zich laten wachten.

 1.   
  kater91's avatar

  Zo, nou ik hoop dat ze nu weer rustig kunnen slapen…

 2.   
  Nitrix31's avatar

  Waarom moeten wij (westerse landen) ons altijd aanpassen aan Moslims? Over de kleinste dingen maken ze zich druk. Het is gvd maar een game!? Aanstellers zijn het. Overigens niet alle Moslims zijn dit hoor. Maar er is een grote groep die de hele religie naar onder haalt.

 3.   
  THE-DUTCH-GUY's avatar

  Lex31Killer schreef, "Waarom moeten wij (westerse landen) ons altijd aanpassen aan Moslims? Over de kleinste dingen maken ze zich druk. Het is gvd maar een game!? Aanstellers zijn het. Overigens niet alle Moslims zijn dit hoor. Maar er is een grote groep die de hele religie naar onder haalt. "

  Dat zou je denken maar het is altijd maar een heel kleine groep. voorbeeld : wij krijgen van het nieuws de beelden voorgeschoteld van moslims die een ambassade bestormen wegens een film over de profeet. Dit zijn er dan soms maar 40 of nog minder maar het is op die beelden net of als 400 mensen zich ieder moment kunnen opblazen. Ook in dit geval zullen waarschijnlijk maar 5 mensen hebben gezeikt en meteen zien we dit als een groten groep. ik ben het met je eens dat moslims over het algemeen een beetje onverdraagzaam zijn als wij (westerse landen) ons weer eens bemoeien met bijvoorbeeld vrouwen kledingkeuze, boerka, etc. en gelijk hebben ze dat ze dit niet leuk vinden, want ik zou het ook niet leuk vinden als er in Nederland een boerka voor de klas les kwam geven :p.Zo vinden ze daar de meerderheid de westerse cultuur wat minder leuk als hun eigen cultuur. AMEN ! Ik vind het wel heel leuk dat hier voor wel geld is maar hackers wegjagen how maar.

 4.   
  Stubborn's avatar

  Maar niemand vraagt “waarom zitten die soort teksten elke keer”???

  Moet dat nou, we leest dat? Arabs, want wij kunnen het niet lezen. IPV “freedom, we will survive, we will not loose” soorten worden, teksten plaatsen die sommige mensen wel boos zal maken – maakt het spel niet beter voor mij.

  Ik kijk eens niet naar die soort dingen, het is een FPS dus maak en killer game geen politic boodschap!

  Ik betaal voor die spel, dus boodschap kunnen ze gratis via de email – niet in mijn betaalde product!!

  Respect aan iedereen!!

 5.   
  ShadyXL's avatar

  Ik durf te wedden dat 99% van de MW2 spelers er niet eens op letten/het niet hadden gezien/geen k*t erom geven.