Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: ArmA III E3 2012 Trailer

In dit filmpje van Arma III wordt de E3-versie van de game door het ontwikkelteam doorlopen en zien we wat het spel de wereld te bieden heeft.

  1.   
    Coldkiller_NL's avatar

    ARMAIII ziet er echt geweldig uit, ik heb gisteren de demo van ARMA II Operation Arrowhead gespeeld, maar ARMA III ziet er grafisch veel beter uit, ik hoop ook dat de gameplay goed is.

  2.   
    Superwasbeer's avatar

    grafisch veel beter? ik vind van niet, doet me denken aan far cry 2. En dat was alweer een paar jaar geleden.

  3.   
    Shauwert's avatar

    Ik vind de engine niet zo geslaagd. Het geeft videogeheugen aan de verkeerde dingen waardoor andere dingen er slechter uit gaan zien. Het moet meer zoals Counter Strike Global Offensive. Maar, wel een verbetering ten opzichte van ArmaII. 🙂

  4.   
    gatemaster64's avatar

    Superwasbeer schreef, "grafisch veel beter? ik vind van niet, doet me denken aan far cry 2. En dat was alweer een paar jaar geleden."

    inderdaad!

  5.   
    Codename_black's avatar

    Leuk dat jullie weer alleen naar graphic’s kijken, natuurlijk kan ArmA III er niet uit zien als BF3 anders krijg je een grote lag-party.

    En aan superwasbeer, maakt het wat uit dat het op fry cry 2 lijkt (vindt ik niet) dit is een grote verbetering vergeleken met ArmA II OA.

  6.   
    Moon-Hero's avatar

    OH MY FUCKING GOD. ♥__♥

  7.   
    DeAdSeYe's avatar

    Graphics gezien zit het dik in orde. Alleen mensen vergeten tot dit een open sandbox simulatie is en niet een gewone shooter. Altijd die vergelijkingen steeds, terwijl het een genre opzich is.

    Het is ook een vrij sterke engine, want noem mij 1 engine wat een eiland van 300km in doorsnee met nog eens 400m onder zee niveau rondom het eiland met ook nog honderde AI met voertuigen en objecten (zoals een leger basis) tegelijk op beeld weet te toveren?

    Daarnaast is Arma serie ook helemaal programeerbaar door spelers en zit er een uitgebreide editor bij wat toegankelijk is voor beginners en profs.

    Zo ondersteund het spel ook een groot mod support van hoog niveau.

    Ik speel al sins 2001 deze serie, en heb nog nooit de zelfde sessie of match meegemaakt. Zo zie ik elke dag nog nieuwe dingen en komen veel nieuwe gametypes bij om mee te spelen. Dit hoor ik niet terug komen in allerlei andere games, en dan durven ze ook nog te zeuren om graphics gebied? 😀

    Jammer tot deze trailer nooit op GN heeft gestaan.

    http://www.youtube.com/watch?v=7MUFxVsEzVQ

  8.   
    timishier's avatar

    ik zie screen tearing en framedrops in het demo filmpje hoe moet dit dan wel niet op de game pc thuis draaien 😕

  9.   
    AweSomeGlory's avatar

    Veel PC gamers kunnen weer nat worden deze E3.

  10.   
    blackname's avatar

    Vind het er echt wel goed uit zien vooral zijn wapen.