Eerste The Walking Dead-episode meer dan 1 miljoen keer verkocht

Ondanks het feit dat veel gamers teleurgesteld waren dat de The Walking Dead-game geen volwaardig retail-spel zal worden, blijkt het wel zeer populair te zijn. De eerste episode is namelijk maar liefst 1 miljoen keer verkocht! Het is hiermee het snelst verkopende spel van Telltale Games ooit.

De eerste episode, A New Day, stond maar liefst twee weken lang bovenaan de Xbox LIVE Arcade-hitlijsten, voordat hij van zijn troon werd gestoten door Minecraft. Ook op Steam stond het spel een week lang op nummer 1. A New Day is sinds 25 april verkrijgbaar voor 400 MS Points of €4,99. Op de PC en Mac kun je ook een seizoenspas aanschaffen voor €24,99.

  1.   
    gatemaster64's avatar

    wist niet dat hij zo populair was! zag hem wel op steam staan maar dit wist ik niet!

  2.   
    xizaaR's avatar

    Ik heb hem en hij is echt geweldig!

    Ik wacht nu ook al een tijdje op de andere episodes en door de game ben ik ook de series gaan kijken. Je ziet wel vergelijkingen bij de serie en de game.

  3.   
    AweSomeGlory's avatar

    Wat voor zombie game is het, is het Left 4 Dead achtig?

  4.   
    SonyBoy's avatar

    AweSomeGlory schreef, "Wat voor zombie game is het, is het Left 4 Dead achtig?"

    … Ooit de walking dead gezien? De walking dead gaat om het verhaal en niet om het vele knallen. Verwacht dus een storybased game waar je heel soms wel eens een zombie in zijn harses moet knallen. Dit gaat echter niet via first person. Ik zou dus de trial aanraden, maar als je gaat voor een hersenloze shooter (See what I did there?) kan je maar beter al gelijk stoppen.