BioWare vraagt fans na te denken over toekomst voor Dragon Age

Hoewel Dragon Age: Origins uitstekend werd ontvangen, waren veel fans teleurgesteld over het tweede deel. De pogingen van BioWare om met Dragon Age II een groter publiek te trekken, konden veel liefhebbers van de franchise niet waarderen. Nu de Canadese ontwikkelaar bezig is met Dragon Age III, wil het graag weten wat de fans graag in dit spel verwerkt zien.

Daarom heeft men op de BioWare Blog de mogelijkheid gegeven om je eigen ideeën aan het bedrijf te vertellen. De vraag die centraal staat is: wat jij zou willen ontdekken en leren in de wereld van Dragon Age?:

What kinds of things would you like to discover and learn about the Dragon Age world?
Door de fans van Dragon Age deze vraag te laten beantwoorden, hoopt BioWare duidelijkheid te krijgen over wat de franchise voor zijn liefhebbers betekent. Het Canadese bedrijf waarschuwt echter wel dat er niet gegarandeerd wordt dat de ideeën daadwerkelijk in Dragon Age III komen:
However, it’s worth reminding that we’re not making promises, we’re talking about ideas. We won’t guarantee that things we discuss will materialize and we’re not showing anything until we’re ready. And as a last bit of housekeeping, the purpose of these exercises isn’t crowd sourcing or soliciting your game dev concepts (keep those close in case you want to make a game someday!). This should remain a discussion between BioWare and fans about what you loved about Dragon Age Origins and Dragon Age 2—what this franchise means to you.
Heb jij ook een goed idee dat je graag in een nieuwe Dragon Age-game verwerkt ziet? Dan kan je deze op het BioWare-forum met de ontwikkelaar delen..

 1.   
  Ika Q's avatar

  De verhaallijn en keuzes moeten gewoon wat uitmaken van de vorige delen, Dragon Age 2 deed daar echt weinig mee. Dragon Age 2 was naar mijn mening een heel andere game dan Origins. Dat ze dit niet meer goed recht zetten wist ik van het begin al toen er mensen vertrokken bij Bioware.

 2.   
  SuperWario's avatar

  Goed dat ze aan hun fans vragen wat erin moet, misschien dat dit weer helpt om hun ”status” terug te krijgen.

 3.   
  xizaaR's avatar

  Als je het mij vraagt moet de Franchise terug naar het verhaal van Origins. Met de Grey Wardens en het verhaal van het personage van Origins. Het verhaal in DAO was werkelijk geweldig.