Saints Row 4 komt naar huidige generatie consoles

David Payne, een medewerker van Volition heeft op zijn LinkedIn-profiel Saints Row 4 neergezet als huidige project. Dit is niet zo heel verrassend, maar veel interessanter is het feit dat ook de consoles waarop deze game zal verschijnen erbij vermeld staan. Dit vierde deel binnen de Saints Row franchise zal zijn opwachting maken op de huidige generatie consoles, de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Daarnaast is Payne volgens zijn profiel ook bezig met de ontwikkeling van een nog onaangekondigde Xbox LIVE Arcade game voor THQ.

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Grappig dat ie nog op deze generatie komt, ff trailers in de gaten houden. Deel 3 was gaaf, maar geen Triple A naar mijn idee!

  2.   
    Sympharion's avatar

    Een van de laatste games van deze generatie dan?

  3.   
    fdennis's avatar

    Jammer dat ze Sr3 zo hard hebben verkracht. Deel 1 en 2 vond ik juist zeer vermakkelijk. Het was eigenlijk het kleine broertje van Gta. En wanneer je ff klaar was met Gta dan ging je vrolijk verder met Sr2. Ik hoop dus ook zeer dat Saints Row 4 meer richting de gangsterstyle van 1/2 gaat en niet die chaos van deeltje 3.

  4.   
    GameLayD's avatar

    Saints Row 2 is één van mijn favo co-op games, daar heb ik echt véél uren inzitten. Ik hoop idd ook dat deel 4 weer meer die richting op gaat 🙂

  5.   
    toqeer's avatar

    had ik niet zo snel verwacht saints row 4 🙂

  6.   
    gatemaster64's avatar

    don’t fuck with the saints!

  7.   
    Fatal1ty's avatar

    Heerlijk! worden weer uurtje’s genieten.

  8.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Nice!

    Ik heb deel 1 en 2 nooit gespeeld, maar deeltje 3 wel. Die was erg vet vond ik.

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    Mooi dat die nog voor deze generatie komt heb me erg vermaakt met deel 1,2 & 3 😀

  10.   
    RockerRoy's avatar

    Ik vond zelf deel 3 zwaar tegenvallen in vergelijking met de eerste 2. De geweldige humoristische sfeer en goede verhaallijn die die twee delen hadden was vervangen door een zeer flauwe over de top soort van humor en het verhaal was belachelijk slecht.

  11.   
    Sympharion's avatar

    RockerRoy schreef, "Ik vond zelf deel 3 zwaar tegenvallen in vergelijking met de eerste 2. De geweldige humoristische sfeer en goede verhaallijn die die twee delen hadden was vervangen door een zeer flauwe over de top soort van humor en het verhaal was belachelijk slecht."

    Ik vind deel 3 zeer vermakelijk. De humor die er voorheen inzat zit hier in en is meer humor aan toegevoegd. Ik heb met deel 3 meer gelachen dan andere delen. De opening vond ik ook echt zo geweldig he! Dat je midden in een bankoverval terwijl er een heel gang, swat en politie team achter je aanzit, verkleed als jezelf en dan gewoon op je gemak handtekeningen staat uit te delen aan fans! 😆 😛