GN Lunchtip: Skyrim maar dan in 2012


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Vele van jullie zullen nog steeds aan het genieten zijn van de grote wereld die The Elder Scrolls V: Skyrim heeft te bieden. Sommige mensen gaan echter nog een stukje verder. Zo besloten de gebroeders John en Justin Grosjean een korte film over Skyrim te maken. De vraag die de film beantwoord luidt als volgt; wat als Skyrim in 2012 plaats zal vinden. De film eindigt met een flink cliffhanger, want dit jaar kunnen we nog meer van de gebroeders Grosjean verwachten.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Coldplay meets Minecraft in het nummer Fallen Kingdom.

Eet smakelijk!

 1.   
  Jelkey's avatar

  kende de 1e 2 afleveringen al, maar leuk vervolg, vooral de combat met de bandit chief is goed gedaan! en dat stukje van de dark brotherhood is vet goed na gespeeld!

 2.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Blijft leuk 😆

 3.   
  Flapjack's avatar

  is dit een repost?

 4.   
  R1chardTM's avatar

  Flapjack schreef, "is dit een repost?"

  Nope. 😉

 5.   
  StefanA's avatar

  Ik had hem al gezien maar hij blijft leuk. Zeer mooi gemaakt.

 6.   
  xColdNight's avatar

  had ‘m nog niet gezien, maar wel heel leuk gemaakt 😀