Counter-Strike: Global Offensive verschijnt deze zomer

Vandaag heeft Valve de releasedatum van Counter-Strike: Global Offensive bevestigd tijdens de Xbox Spring Showcase in San Fransisco. Eerder werd gedacht dat de langverwachte shooter zou verschijnen in 2013, maar gelukkig hoeven we er niet zo lang op te wachten; de titel zal deze zomer in de schappen liggen. Ook gaf het bedrijf vier nieuwe screenshots van de game vrij.

[SCREENSHOTS]

De closed bèta ging afgelopen november van start, maar de voltooide game zou pas in 2013 uitkomen. Twee weken geleden startte Valve op Steam een actie waarin je bèta-keys kon winnen door een enquête in te vullen. Of er ook een open bèta zal komen is nog niet bekend. Desondanks mogen we heel blij zijn dat de game over een paar maanden al verkrijgbaar zal zijn voor de PC, Mac, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  fdennis's avatar

  Ben benieuwd hoe deze shooter het gaat doen. Het de zoveelste in zeer korte tijd. En dat terwijl in het najaar ook nog is veel shooters zullen komen. Het is daarom slim om iedereen voor te zijn. Maar of deze game vernieuwend genoeg is om weer 1 van de beste shooters te worden betwijfel ik.

 2.   
  Alfa Warrior's avatar

  Eind 2012 (begin 2013) gaat het dus worden, want we kennen Valve wel langer dan vandaag.

 3.   
  Slayer61's avatar

  fdennis schreef, "Ben benieuwd hoe deze shooter het gaat doen. Het de zoveelste in zeer korte tijd. En dat terwijl in het najaar ook nog is veel shooters zullen komen. Het is daarom slim om iedereen voor te zijn. Maar of deze game vernieuwend genoeg is om weer 1 van de beste shooters te worden betwijfel ik. "

  Het wordt sowieso niet iets vernieuwends dat kan ik je nu al vertellen, maar de hoeveelheid PC gamers deze gaan binnen halen is wel een feit. Ik speel CS sinds 1.5 en vind het nog steeds even leuk. Deze ga ik daarom ook zonder twijfel de eerste release dag meteen aanschaffen.

 4.   
  Apfelsap's avatar

  ik heb de closed beta het spel speelt wel lekker,het is dezelfde gameplay gebleven zoals de vorige cs delen 😀

 5.   
  JonsoN's avatar

  Alfa Warrior schreef, "Eind 2012 (begin 2013) gaat het dus worden, want we kennen Valve wel langer dan vandaag.
  "

  +10000000000000000000000000