Nachtclub in Maleisië gebruikt het Skyrim logo als haar eigen

Je zou zeggen dat Bethesda meteen zou ingrijpen als ze dit zouden zien, maar dit is nog niet gebeurd. De nachtclub Blackmagic in Kuala Lumpur, Maleisië, heeft het logo van Skyrim haar eigen gemaakt, als we kijken naar recente foto’s van het gebouw. Uiteraard wil je het gebouw nu met eigen ogen zien. En dat kan, hier op GamersNET.nl.


Vreemd! Maar toch kan het, blijkbaar. Of Bethesda stappen gaat ondernemen richting Blackmagic is nog niet bekend, maar we houden jullie uiteraard op de hoogte. Voor meer foto’s kun je terecht bij de bron.

  1.   
    Neolite's avatar

    Dit is natuurlijk wachten op een rechtzaak. Echter is het in dit soort landen altijd heel erg moeilijk om hier iets aan te doen. Zeker gezien de piraterij die daar “serious business” is.

  2.   
    RockerRoy's avatar

    Ik weet niet of hier zo’n probleem van gemaakt gaat worden, aangezien een nachtclub op geen enkele manier relevant is aan de game industrie. Ik zou er in elk geval wel eens heen willen gaan 😛

  3.   
    SonyBoy's avatar

    Het is nu inderdaad alleen nog maar wachten op een rechtzaak.

  4.   
    Free Roamer's avatar

    Als er rechtzaak komt zullen de uitbaters wel een klein detail veranderen

  5.   
    svandomburg's avatar

    Slim bedacht, zorgt alleen maar voor veel publiciteit. Mocht het een probleem worden dan zullen ze inderdaad gewoon een detail veranderen.