Blackwatch Collector’s Edition van Prototype 2 onthuld

Door middel van een trailer heeft de ontwikkelaar van Prototype 2, Radical Entertainment, de Blackwatch Collector’s Edition van Prototype 2 onthuld. Eerder werd al bekend dat wanneer je een pre-order van het spel plaatst dat je de RADNET-editie van het spel, indien in voorraad, zal krijgen. Bij deze variant krijg je gratis downloadable content.

De Blackwatch Collector’s Edition bevat interessantere dingen. Namelijk een CD met de officiële soundtrack, een exclusief gebonden art book, de digitale comic “The Labyrinth” en een eenmalige korting van twintig procent op een aanschaf in de Prototype Merchandise Store.

Ook de Blackwatch Collector’s Edition zal gratis DLC bevatten; dit zal het Colossal Mayhem-pakket zijn. Hierin zitten drie skins, drie force multipliers, waaronder de warp vortex, en een wapen met de naam “Thermobaric Boomstick”. De Collector’s Edition zal eveneens de content uit de RADNET-editie bevatten.

De Blackwatch Collector’s Edition zal vermoedelijk een adviesprijs van 89,99 euro meekrijgen.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Meh… ik zou hooguit de DLC willen hebben, de rest boeit me niet. Maar om daar nou 40 euro extra voor neer te leggen, dat is het ook weer niet waard. Ik ga wel voor de RADNET editie. 😉

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Deze Collector’s Edition is imo ook wel te duur voor wat erin zit. Art book en dergelijken zijn leuk, maar daar wil ik inderdaad geen €40,- aan besteden.

 3.   
  gatemaster64's avatar

  niet echt een game voor mij denk ik !

  te on echte dingen in het spel

 4.   
  -050- Critical's avatar

  pff een hele vette game was de eerste, plus deze ziet er grafisch stuk beter uit .

  Comic books art books heerlijk mjam