Eerste details Dead Rising 3 bekend

Dead Rising 3 brengt zombies naar het fictieve stadje Los Perdidos, Californië. Na het uitbreken van het zombievirus is heel de stad vergrendeld en niemand kan er meer in of uit. Jij speelt Rick, een overlevende van de zombie apocalypse. Hij is een automonteur en verloor beide ouders. Eén van de hoofddoelen in de game is het repareren van een vliegtuig, waarmee jij en een groep andere overlevende kunnen ontsnappen. Dit moet bereikt worden, voordat een grote bom ontploft in Los Perdidos, die heel het stadje zal verwoesten.

Een interessante onthulling is een extra verhaal, dat tijdens de hoofdverhaallijn loopt. Dit gaat over Red, die een groep illegale immigranten leidt, die niet geregistreerd zijn door de overheid. Deze zijn ook geïnfecteerd met het zombievirus. Sommige overlevenden zijn erg behulpzaam, terwijl anderen krankzinnig worden. De eerste details omtrent het aankomende Dead Rising 3 mogen dus hoogstens interessant zijn.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Klinkt erg belovend! 😀
  Hopen dat er geen iritante klok in het spel komt.

 2.   
  fdennis's avatar

  Het enige minpunt aan dead rising vond ik dat het behoorlijk snel gaat vervelen. Sowieso ben ik wel even klaar met zombies. Vorig jaar heel veel de zombie mod op Black ops gespeeld. En dit jaar nog Off the Record. en dan was er ook nog is Dead Island. Ik vind het een beetje te veel van het goede worden. Ik vind het fijner als je dingen echt begint te missen zoals Gta. Een heerlijke free roam game waar al 3 jaar niks van uit komt. En als er in 2012 of in 2013 dus de nieuwe GTA uitkomt dan ga ik daar veel meer van genieten omdat het weer zo ontiegelijk lang heeft geduurt.

 3.   
  toqeer's avatar

  JA en deel 2 was al zo boeiend 🙄 niet dus

 4.   
  FishHookz's avatar

  toqeer schreef, "JA en deel 2 was al zo boeiend 🙄 niet dus"

  Je moet er gewoon van houden 😉

 5.   
  Hitman047's avatar

  Weer een nieuwe hoofdpersoon? Beseft dan niemand hoe enorm baas Frank West is?