GameGadgets: N64 Deskmate en Darth Vader broodrooster

Als er iets is wat gamers vet vinden (buiten games uiteraard) dan zijn het wel gadgets. In de wekelijkse rubriek GameGadgets komt de meest uiteenlopende merchandise aan bod, van actiefiguren tot USB-sticks en van USB-sticks tot broodroosters. Elke week behandelen twee opvallende, handige, mooie of simpelweg supervette gadgets. Vandaag behandelen we een N64 Deskmate en een Darth Vader broodrooster.

N64 Deskmate
We doen weliswaar steeds meer via de computer, maar nog steeds moeten we veel dingen schrijven met de ouderwetse pen. Binnen de kortste keren zwerven deze pennen overal op je bureau rond en dan is het wel handig als je één centrale plaats hebt waar je ze bewaart. Ben je op zoek naar iets stijlvollers dan een simpel pennenbakje, dan is deze N64 Deskmate jou op het lijf geschreven. Deze Deskmate – in de vorm van een N64-controller – staat prachtig op je bureau en biedt niet alleen ruimte voor vier pennen, maar voor ook tientallen paperclips. Daarnaast doet de Deskmate dankzij zijn USB-aansluiting perfect dienst als opslagapparaat.

Verkrijgbaar bij: Etsy
Prijs inclusief verzendkosten: 31,99 dollar (circa 25 euro)

Darth Vader broodrooster
Het grootste nieuws van de afgelopen week was ongetwijfeld dat Disney het niet bescheiden bedrag van 4,05 miljard dollar heeft neergeteld voor Lucasfilm. Dat betekent dat Disney voortaan niet alleen Pixar en Marvel onder haar hoede heeft, maar ook de bekende filmstudio van George Lucas. De eerste aankondiging die het bedrijf maakte is dat we in 2015 al een nieuwe Star Wars-film kunnen verwachten. Nu weet iedereen inmiddels dat Darth Vader daarin zal schitteren door afwezigheid, maar dat neemt niet weg dat deze superschurk nog steeds één van de vetste personages uit het Star Wars-universum is. En wat ontbreekt er dan nog als je sokken, een onderbroek, trui en muts van Darth Vader hebt? Inderdaad, een overheerlijke Darth Vader-maaltijd. May the toast be with you!

Verkrijgbaar bij: momenteel overal uitverkocht, maar hou eBay goed in de gaten. Daar steekt hij zo nu en dan de kop op.
Prijs inclusief verzendkosten: reken op ruim 100 dollar.

  1.   
    morkop006's avatar

    die broodrooster is echt AWESOME!

  2.   
    Gunrunner120's avatar

    dat broodrooster 😛

  3.   
    Daniel Z's avatar

    Zulk brood wil je toch gewoon hebben!

  4.   
    GENERAL_DS's avatar

    Dat broodrooster lijkt een beetje op die Sheldon cooper (the big bang theory) gebruikte.