Ninja Gaiden III krijgt release in maart 2012

Yosuke Hayashi, de baas van ontwikkelaar Team Ninja, heeft een nog specifiekere releasedatum vrijgegeven voor Ninja Gaiden III. De game, die op de PlayStation 3 en de Xbox 360 zal verschijnen, moet in maart 2012 uitkomen. Hayashi heeft dit bevestigd aan een aantal journalisten in San Francisco.

Ninja Gaiden III will arrive on Xbox 360 and PlayStation 3 next March.
Standvastigheid is zeker niet verkeerd, maar erg veel weten we nog niet van de nieuwe Ninja Gaiden. De kans bestaat dus dat we aankomende zaterdag nog meer details krijgen van de ietwat meer toegankelijke Ninja Gaiden, ten opzichte van de vorige delen.

Ninja Gaiden III is bovendien in productie voor de Wii U, maar deze verschijnt uiteraard pas als de nieuwe console van Nintendo daadwerkelijk in de winkels ligt. Ook zal de PlayStation Vita een Ninja Gaiden krijgen.

 1.   
  firehopper211's avatar

  Voor de Wii U zal het Misschien een iets ander game worden, met nog een Subtitel d’r bij.
  Lijkt me in ieder geval weer een gore game te worden. 😉

 2.   
  Wanted3131990's avatar

  Ik hoop dat het weer zon lekker frustratie game gaat worden. Opt moment dat je eigenlijk je controller door t scherm wil gooien net toch ff die boss verslaan! Heerlijk 😀

 3.   
  MildBobbySauce's avatar

  ”Wanted3131990″ schreef, "Ik hoop dat het weer zon lekker frustratie game gaat worden. Opt moment dat je eigenlijk je controller door t scherm wil gooien net toch ff die boss verslaan! Heerlijk 😀 "

  En dan haal je het niet en kun je een nieuwe TV kopen! 😀

 4.   
  RockerRoy's avatar

  Ik vind het wel jammer dat Ninja Gaiden nu de makkelijkere weg in lijkt te slaan.

  Het is een van de zeer weinige uitdagende mainstream games die er nog is, maar dat lijkt nu dus te veranderen.