GN Ambassadeur: April 2012

Dit jaar luiden we een nieuw tijdperk in met de komst van onze nieuwe website later dit jaar. De vijfde versie van GamersNET zal onze vernieuwen, verjongen en natuurlijk toffe nieuwe functies bieden. Natuurlijk willen we daarmee ook nieuwe mensen bereiken en daarvoor hebben we ook jullie hulp nodig. Dat kan als GN Ambassadeur!

Als GN Ambassadeur ben je het visitekaartje van GamersNET. Je deelt alles over je favoriete games met je vrienden en bent trots om bij de leukste gamescommunity van Nederland te horen. Daarnaast wil je natuurlijk aan zoveel mogelijk mensen laten zien dat je bij GamersNET hoort en dat draag je ook uit.

Dit kan op vele manieren, waarbij de sociale media het makkelijkst bereikbaar zijn, maar ook je inhoudelijke activiteit op de frontpage is van belang. Daarnaast mag je je fantasie de vrije loop laten. Lukt het je bijvoorbeeld om het GamersNET logo in een tv-programma te krijgen? Of wellicht wil je je creativiteit botvieren in een vette film op Youtube. Het is aan jou.

Natuurlijk willen we fanatieke GN Ambassadeurs ook belonen en daarom zullen we elke maand de meest spraakmakende bezoeker selecteren. Deze wint niet alleen een GN Ambassadeur-titel in het profiel, maar ook wint elke maandwinnaar een game naar keuze, voor een platform naar keuze.

Om je te kunnen volgen gaan we je vragen om je hieronder op te geven als GN Ambassadeur. Daarnaast kun je in het tekstvlak aangeven wat we extra in de gaten moeten houden. Dat kan je Facebook pagina zijn, maar ook iets wat je zelf bedacht hebt. Mocht je iets groots van plan zijn of iets hebben gedaan, dan kan je het natuurlijk ook gewoon kwijt in de reacties, of een mailtje sturen naar [email protected].

Heel veel plezier en de GN Ambassadeurs zullen ook op de nieuwe site een grote beloning krijgen…


Vervelende berichten plaatsen op andere sites wordt nooit beloond! GamersNET is een nette site, ook naar buiten toe!
 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Ik ben al ambassadeur, maar dan zonder de verplichtingen en met mijn eigen – leukere – rang 😉

 2.   
  Zeeha's avatar

  vet! ik zal proberen mee te doen 😀

 3.   
  Sirfalas's avatar

  Ohh dat klinkt gaaf! :O

 4.   
  See4urSelf's avatar

  Zeker mee doen jongens! We kunnen niet genoeg mensen zoals jullie hebben 🙂

 5.   
  lassieman's avatar

  Ik wil best wel mee doen, alleen ben ik niet zo creatief ;p