Ninja Gaiden 3 verscheept 630.000 exemplaren

Ninja Gaiden III is wereldwijd in totaal 630.000 keer verscheept naar winkelketens. Dit heeft Tecmo Koei bekendgemaakt in haar financiële jaarverslag. Let wel: het gaat hier om het aantal verscheepte exemplaren en niet om het aantal verkochte games.

De verkoopcijfers van Ninja Gaiden III zorgen mede voor een nettowinst van 45 miljoen euro over het fiscale jaar van 2012. Dat houdt een stijging in van ongeveer 69 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. De totale omzet van Tecmo Koei is hiermee met tien procent gestegen naar ruim 340 miljoen euro.

As reason for the performance gains, the company cited strong sales of games like Ninja Gaiden 3, Musou Orochi 2, Sengoku Musou 3 Empires and Winning Post 7 2012. Ninja Gaiden 3 shipped 630,000 units throughout the world.
Tecmo Koei ziet de toekomst rooskleurig tegemoet, want voor het volgende fiscale jaar voorspelt het bedrijf een omzet van 376 miljoen euro, waarmee de groei van het bedrijf wederom op zo’n tien procent zal moeten uitkomen. Ook maakt het bedrijf bekend dat ze zich op nieuwe hardware gaan richten in het komende fiscale jaar. Waarschijnlijk wordt daarmee onder andere Ninja Gaiden III: Razor’s Edge voor de Wii U bedoeld.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Toch is de game door vele mensen de grond ingeboord omdat het niet meer één Ninja Gaiden game geworden is.
  En ik ook vind dit de zwakste uit de serrie. 🙄

 2.   
  Ika Q's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Toch is de game door vele mensen de grond ingeboord omdat het niet meer één Ninja Gaiden game geworden is.
  En ik ook vind dit de zwakste uit de serrie. 🙄 "

  En terecht, heb de game nog niet uitgespeeld en de helft van het spel hoef je maar op de X knop te rammen.

 3.   
  toqeer's avatar

  ik wou deel 3 ook nog halen maar
  hij is niet erg goed vond 2 beter best goed verkocht voor
  een matige matige 😛

 4.   
  pandatomor's avatar

  Ik had het idee om de game te kopen, maar heb vandaag toch eerst even de demo geprobeerd. Ik snap wat ze proberen, maar geef mij maar deel1. Deel2 ging ook nog wel.