Nieuwe beelden en details van Rainbow Six: Patriots bekendgemaakt

Ubisoft Montreal werkt op dit moment met niet minder dan tweehonderd mensen aan Tom Clancy’s Rainbow Six: Patriots, volgens studiomedewerker Cedric Orvoine. Dit valt te zien in een video gemaakt door het blad Game Informer, die voor haar uitgebreide extra over de Tom Clancy-serie een rondje door de studio opnam.

Ook is er veel meer bekend gemaakt over de inhoud van de game:

· ONGEKEND VERHAAL – De verhaallijn van Rainbow 6 Patriots is een realistisch “wat-als” verhaal dat geïnspireerd is op echte gebeurtenissen en personen. De game geeft spelers de mogelijkheid om gebeurtenissen vanuit verschillende perspectieven te beleven en geeft zo een ongekend gevoel van betrokkenheid.

· EEN NIEUWE BEDREIGING VOOR EEN NIEUW TEAM – Terrorisme is veranderd en Team Rainbow moet het opnemen tegen een goed getrainde en goed georganiseerde groep. Als leider van het team moet de speler moeilijke beslissingen nemen en bepalen of de “alles-of-niets-tactiek” nodig is om de vijand te stoppen.

· VERBETERDE GROEPSCONTROLE – Met één druk op de knop voert het Rainbow team de meest effectieve en dodelijk tactieken uit die in situaties nodig zijn. Als extreme maatregelen nodig zijn of wanneer de speler het zelf wil, kan hij tactische plannen maken om de beste aanval uit te voeren.

· VERNIEUWDE ACTIE – Het vechtsysteem is verbeterd via een cover en wapensysteem dat gemaakt is voor iedere situatie. Afdaal- en invaltechnieken zijn verrijkt met enkele nieuwe technieken zoals: muur en plafond inval, snel afdalen, omgekeerde “Aussie Style” afdaling en infiltratie en uitschakeling.

· INTENSE MULTIPLAYER – Spelers worden beloond als ze samenwerken als team, maar ook als ze nieuwe toevoegingen die communicatie en tactische uitvoering verbeteren onder controle krijgen. Eén van die nieuwe toevoegingen is de “Sandtable”. Dit is een holografische projectie waarmee spelers zich kunnen verdiepen in de omgeving voor de start van een missie. Hierdoor kunnen spelers strategieën bepalen voordat ze het slagveld betreden.

· VERRAS EN VERSLA VIJANDEN – Door gebruik te maken van de nieuwe “Scan Modus” kunnen betere strategische inval- en infiltreeracties gepland worden. Deze nieuwe gadget zorgt voor een thermische kijk op de situatie waardoor makkelijker de beste tactiek bepaald kan worden om de vijand te verslaan.

Rainbow Six: Patriots zal in 2013 verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    barto89's avatar

    Zinin!

  2.   
    Hitman047's avatar

    Is het zeker dat de game ook uitkomt voor pc? Ubisoft is tegenwooordig niet zo’n fan meer van het platform. (Cancellen van PC-versies I am Alive en waarschijnlijk ook Ghost Recon: Future Soldier.)

  3.   
    fdennis's avatar

    Het ziet er zeer veel belovend uit. Maar willen ze de game goed verkopen dan zal er wel een veel betere multiplayer moeten komen. Vond die van Vegas 2 niet veel aan doordat 50% kamp om een hoekje. Zo vervelend. En natuurlijk een terrorist hunt mod. Tegenwoordig is de mp zoveel belangerijker dan de sp

  4.   
    Oldsk00ll's avatar

    Is het ook splitscreen co-op?

  5.   
    DutchmanDevil's avatar

    fdennis schreef, "Het ziet er zeer veel belovend uit. Maar willen ze de game goed verkopen dan zal er wel een veel betere multiplayer moeten komen. Vond die van Vegas 2 niet veel aan doordat 50% kamp om een hoekje. Zo vervelend. En natuurlijk een terrorist hunt mod. Tegenwoordig is de mp zoveel belangerijker dan de sp"

    ben ik niet helemaal met je eens, want het is toch wel afhankelijk over welke game je het hebt 😳

  6.   
    -050- Critical's avatar

    nais nais nais, ik hoop dat ze niet kapot veel hebben veranderd sinds rainbow six vegas, dat waren 2 fantastische games.! 😮

  7.   
    Xemus's avatar

    elmorules schreef, "

    ”fdennis” schreef, "Het ziet er zeer veel belovend uit. Maar willen ze de game goed verkopen dan zal er wel een veel betere multiplayer moeten komen. Vond die van Vegas 2 niet veel aan doordat 50% kamp om een hoekje. Zo vervelend. En natuurlijk een terrorist hunt mod. Tegenwoordig is de mp zoveel belangerijker dan de sp"

    ben ik niet helemaal met je eens, want het is toch wel afhankelijk over welke game je het hebt 😳 "

    Hij zegt al, dat hij het over Rainbow Six Vegas 2 heeft, die heb ik zelf ook, en ik geef hem groot gelijk, de multiplayer was niet al te best.

  8.   
    PaNNa's avatar

    Ziet er toch al tof uit 🙂

  9.   
    DutchmanDevil's avatar

    Koopa schreef, "

    ”elmorules” schreef, "[quote=”fdennis”].."

    ben ik niet helemaal met je eens, want het is toch wel afhankelijk over welke game je het hebt 😳 "

    Hij zegt al, dat hij het over Rainbow Six Vegas 2 heeft, die heb ik zelf ook, en ik geef hem groot gelijk, de multiplayer was niet al te best.[/quote]

    dat maak ik er niet op uit, maar goed dat maakt verder ook niet uit. Ik de MP van het vorige deel ook gespeeld bij een vriend en ik vond hem ook niet bepaald leuk

  10.   
    darkclown's avatar

    elmorules schreef, "

    ”Koopa” schreef, "[quote=”elmorules”].."

    Hij zegt al, dat hij het over Rainbow Six Vegas 2 heeft, die heb ik zelf ook, en ik geef hem groot gelijk, de multiplayer was niet al te best."

    dat maak ik er niet op uit, maar goed dat maakt verder ook niet uit. Ik de MP van het vorige deel ook gespeeld bij een vriend en ik vond hem ook niet bepaald leuk[/quote]

    Het staat letterlijk in zijn bericht….-_-‘

  11.   
    DeAdSeYe's avatar

    Mensen vergelijken dit deel alleen met Vegas, niet met andere delen binnen in de serie? Sins Vegas is deze serie veel te lineair. Videos gezien, niet erg onder de indruk. Van Vegas was ik ook helemaal niet onder de indruk..’

    Waar is die oude Rainbox Six gameplay gebleven? Waar je eigen planning moest maken, eigen teams kon samen stellen etc……

    Wil een nieuwe deel zoals Rainbow Six Raven Shield!

  12.   
    DutchmanDevil's avatar

    darkclown schreef, "

    ”elmorules” schreef, "[quote=”Koopa”].."

    dat maak ik er niet op uit, maar goed dat maakt verder ook niet uit. Ik de MP van het vorige deel ook gespeeld bij een vriend en ik vond hem ook niet bepaald leuk"

    Het staat letterlijk in zijn bericht….-_-‘[/quote]
    ik zie et ja, beetje dom 😕