The Elder Scrolls V: Skyrim-applicatie op komst voor de iPhone

Goed nieuws voor de iPhone-bezitters onder ons. Binnenkort kunnen zij namelijk de beschikking krijgen over een applicatie van The Elder Scrolls V: Skyrim. Met deze applicatie heb je de mogelijkheid om de map van Skyrim grondig te verkennen. De applicatie zal tegen het einde van deze week te downloaden zijn via de iTunes Store. Vooralsnog is het onbekend of de applicatie ook voor Android komt te verschijnen.

The app will be available for free on iOS devices in the coming days.
De applicatie vertoont een interactieve map van Skyrim. Hiermee is het mogelijk om verscheidene drop-markers te ontdekken. Deze drop-markers laten je zien in welk gebied zich een loot bevindt en de map zal daarnaast ook extra aanwijzingen geven over bepaalde alchemy-recepten. Als laatste is er nog een functie ingebouwd die het mogelijk maakt om met andere gamers te chatten.

 1.   
  Flapjack's avatar

  je kunt ook gewoon als je geen ipod hebt… de strategy guide kopen… wel leuk initiatief maar wel beetje jammer dat alleen voor iphone is….ik hoop voor android gebruikers dat ie daar ook voor komt. ik doe het voorlopig wel met me game guide

 2.   
  Intersivety's avatar

  Leuke applicaite, maar ik houd het toch gewoon bij simpelweg op mijn pc spelen. Ik heb geen iPod nodig voor Skyrim 😛

 3.   
  Machtaman's avatar

  Intersivety schreef, "Leuke applicaite, maar ik houd het toch gewoon bij simpelweg op mijn pc spelen. Ik heb geen iPod nodig voor Skyrim 😛 "

  Kan je wel lezen? De tering zeg 😕