APB: Reloaded start nieuwe campagne met strakke live action trailers

Met de hulp van onder meer YouTube celebrities KatersOneSeven, SeaNanners en Tobuscus en met het pakkende zinnetje “Be all you can’t be” probeert GamersFirst de buzz rond APB: Reloaded weer aan te wakkeren. Recentelijk maakte GamersFirst in samenwerking met [a]list games een brute live action trailer die nu op YouTube te zien is. Sexy outfits, ondeugende schoolmeiden in uniform en grove combat: deze trailer heeft het allemaal.

Op de website van GamersFirst is het bovendien ook mogelijk om prijzen te winnen als je APB: Reloaded promoot bij vrienden en familie. De service van Fanzy houdt bij wie de grootste fan is en wie APB het best onder de aandacht brengt.

APB: Reloaded zit eigenlijk nog in de bètafase, maar wordt al volop gespeeld door een groot aantal gamers. De game is sinds het faillissement van Real Time Worlds een free-to-play game geworden en wordt vandaag de dag bijgehouden door de dames en heren van GamersFirst en Reloaded Productions.

  1.   
    Tweek's avatar

    Tobuscus! Coolste gozer op aarde.

  2.   
    Nitrix31's avatar

    Heb het spel redelijk veel gepeeld. Maar als je al de contacts gedaan hebt is er eigenlijk geen echt doel meer. Ook zijn de missies vrijwel altijd het zelfde. (af en toe adden ze een nieuwe). Verder is het wel een gaaf spel. Heb echt super veel fun gehad met mijn sniper. Dan niet als een pussy op een dak zitten. Nee ik roeide de shotguns en smg’s er mee uit in close range xD

  3.   
    Fox's avatar

    Te veel hackers en pay to winners.

  4.   
    MaxDamage_NL's avatar

    APB Reloaded Free2Pay!

  5.   
    -050- Critical's avatar

    vette live trailers hoor hahah ik heb er van genoten