Gary Oldman en Helena Bonham Carter te zien in Akira

Helena Bonham Carter en Gary Oldman waren samen te zien in de Harry Potter films als de populaire personages Bellatrix Lestrange en Sirius Black. In The Order of the Phoenix vermoord Bellatrix Lestrange uiteindelijk Sirius Black. Eén van de nu al legendarische momenten uit de Harry Potter franchise. Voor de Akira verfilming zullen ze opnieuw samen het witte doek delen.

Akira gaat over de twee vrienden Tetsuo en Kaneda die samen in een motorbende zitten. Als blijkt dat Tetsuo speciale krachten heeft breekt de hel los. Hoofdrolspeler van Tron: Legacy Garrett Hedlund staat op het punt om Kaneda te spelen. Wie de rol van Tetsuo gaat vertolken is nog onbekend.

Interessante bijrollen zijn er voor Gary Oldman en Helena Bonham Carter, die ook nu weer tegenover elkaar staan. Oldman zal de rol van the Colonel gaan vertolken terwijl Carter de rol van Lady Miyako op zich zal nemen. The Colonel heeft de leiding over de geheime afdeling van het leger die achter Tetsuo aan zit. Miyako probeert Tetsuo juist te helpen en vertelt over zijn speciale krachten.

Jaume Collet-Serra (House of Wax, Orphan) gaat Akira regisseren, het zal niet volledig gebasseerd zijn op de manga/anime want de verfilming krijgt een Amerikaans tintje.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren