Speel mee in de ‘alternate reality game’ van The Secret World en win gear

21 december aanstaande is natuurlijk de dag dat de wereld het onvermijdelijke einde in wordt gezogen en ontwikkelaar Funcom haakt daar mooi op in. Ter promotie van Funcoms eigen The Secret World kunnen geïnteresseerden namelijk meespelen in een alternate reality game (ARG) waarin je bonussen kunt verdienen voor het volledige spel.

In The Situation Room kunnen spelers door middel van het oplossen van puzzels en (uiteraard legaal) hacken opdrachten voltooien. Los je de opdrachten op, dan win je speciale bonussen die je in The Secret World in kan zetten. Bovendien verhoog je met voltooide opdrachten je kans om te overleven in de game ná 21 december, als ‘The End of Days’ update The Secret World aandoet.

Mochten de puzzels je te moeilijk worden, dan kun je in The Situation Room ook gebruik maken van de ingebouwde live chat. Andere spelers kunnen je zo helpen met bepaalde opdrachten. Ook op The Secret Worlds fora houdt de community bij wat er zoal gebeurd in de ARG. Schijnbaar hebben spelers gezamenlijk al ruim 30.000 uur gestoken in het ontcijferen van de vele codes van The Situation Room, aldus de dames en heren op het forum.

  1.   
    Fox's avatar

    Waren er maar meer alternate reality games zo als dit.