Brute actie op nieuwe screenshots Prototype 2

Volgend jaar mogen we aan de slag met Prototype 2, een vervolg dat de actie van het origineel naar een nog hoger niveau zal tillen. We mogen vandaag verblijd worden met een drietal nieuwe screenshots en het oogt allemaal lekker actievol. De beelden zijn zoals gewoonlijk onderaan dit bericht te vinden.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  fdennis's avatar

  Heb deel 1 gespeeld en dat was een enorme flop. Veelste korte singleplayer zonder een multiplayer. En het free roamen was helemaal niks aan want zodra je een marine basis wilt veroveren riepen ze 20 airsupports per minuut op.

 2.   
  Zhoukov's avatar

  Ziet er beetje zelfde uit als deel1. Die vond ik persoonlijk ook niet zo goed. Ik zal deze ook niet gaan kopen waarschijnlijk omdat ik er zo vanaf gekickt ben. Deel 1 was leuk.. tot de missies allemaal gedaan waren en er werkelijk niets meer te doen was.

 3.   
  Relief's avatar

  Ja want Deel 2 van een spel is precies hetzelfde als Deel 1. Wat een debielen hier.

 4.   
  MildBobbySauce's avatar

  Relief schreef, "Ja want Deel 2 van een spel is precies hetzelfde als Deel 1. Wat een debielen hier."

  hey hou het wel netjes hier, ja. het klopt ook wel omdat het nog steeds dezelfde engine is maar er zijn echt veel veranderingen aangebracht, de gebouwen hebben diepte gekregen bij deel 1 was elk gebouw vlak en ze kunen nu ook kapot, er zijn ook beeldvullende monsters bij gekomen met brute actie veel bloed en ledematen en het ziet er echt veel beter uit dan deel. 😉