Najaars verlangen: Melissa Smink

De blaadjes vallen van de bomen, de sinterklaaspakken worden gestoomd en de kerstballen liggen in de winkels. Wat betekent dit? Vertraging met de trein… maar ook een najaar volgepropt met toffe games! Er moeten keuzes gemaakt worden, want alles spelen is fysiek onmogelijk. Daarom hebben we onze redacteuren verplicht om een verlanglijstje te maken van drie games waar zij dit najaar het meeste naar verlangen, ook mag er één minder bekende game aangeraden worden. Vandaag is het de beurt aan onze eigen Melissa:

1. The Elder Scrolls V: Skyrim
Er zijn weinig games die mijn interesse vast weten te houden voor een periode die langer duurt dan een halfjaar. De voorganger van Skyrim is een van de games die dat wel lukt. Nu de releasedatum steeds dichterbij komt begint het dan ook behoorlijk te kriebelen. Wat een geweldige game wordt dit!

2. Assassin’s Creed: Revelations
Ik heb me heel erg vergist in de Assassin’s Creed-franchise. Ik dacht, waarom weet ik niet, dat het niet boeiend genoeg zou zijn en heb het dus ook compleet links laten liggen. Toen ik de games eindelijk speelde kon ik me wel voor mijn hoofd slaan. Hoe heb ik deze franchise nou kunnen missen. Revelations gaat er bij mij dus wel in.

3. Gears of War 3
Geen Call of Duty of Battlefield voor mij dit jaar. Alle previews en nieuwsberichten over Gears of War hebben het voor mij makkelijk gemaakt. Hier kan ik heel veel woorden over vuil maken, maar ik hou het kort: die game moet ik hebben.

Check ook deze!
Supremacy MMA is de eerste MMA game waarin vrouwelijke vechters zitten. Als thaibokser is het natuurlijk fijn om te zien dat vrouwen steeds meer gewaardeerd worden in de vechtsportwereld (om hun vechtkunsten ja). En wie wil er nu niet de voet van de tegenstander breken..

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    Oow veel overeenkomsten met mijn lijstje.
    Alleen heb ik geen Xbox360, en is mijn nummer 3 daarom Minecraft (nee, BF3 staat er niet in).

  2.   
    barto89's avatar

    Geen battlefield 3?! Big mistake,:-)

  3.   
    fdennis's avatar

    Eindelijk iemand met Skyrim op 1 en tercht :P.

  4.   
    -Arthur-'s avatar

    Goede smaak! Het valt mij op dat alle games fantasie elementen bevatten, en dat juich ik alleen maar toe. Ik ben momenteel vooral bezig met mijn 3DS, en twijfel over welke console game ik ga aanschaffen. Skyrim of Zelda Skyward Sword….hmmm, ik denk dat het toch Zelda gaat worden. 🙂

  5.   
    Steen's avatar

    fdennis schreef, "Eindelijk iemand met Skyrim op 1 en tercht :P."

    zeker ik kijk er ook erg naar uit and only 30 days left my friend (wait a second, I am not your friend) 😆

  6.   
    Dude…'s avatar

    ik heb om de een of andere reden niet zo´n zin in Revelations. Vorig jaar werd ik echt GEK toen brotherhood werd aangekondigd (met die ZIEKE TRAILER!), en de game was awesome, maar Revelations brengt in mijn oog niet zoveel vernieuwing 🙁 wel zin in Skyrim en heb Gears 3 al binnen. maar ook nog zin in Saints Row the Third, Batman Arkham city enzovoorts

  7.   
    MildBobbySauce's avatar

    eindelijk ACR 😀 😀