Valve toont nieuwe screenshots Counter-Strike: Global Offensive

Valve warmt ons weer eens een beetje op met een setje nieuwe screenshots van het aankomende Counter-Strike: Global Offensive. Uiteraard kun je deze zoals altijd onderaan dit bericht bewonderen en de sfeer is op de beelden uitstekend te noemen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    N360Gamer's avatar

    Ik vind de sfeer eerlijk gezegd ver te zoeken, daarnaast mag er nog flink wat opgepoetst worden kwa grafics en details, want dit ziet er erg saai en achterhaald uit! Just my opinion.. 😉

  2.   
    FishHookz's avatar

    Ziet er goed uit 😉 Ben benieuwd.

  3.   
    timishier's avatar

    Ik vind dit er zeker niet slechter uitzien dan bvb een blops op de xdoos

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    Deze screenshots zijn al een hele tijd terug vrijgegeven! Maar persoonlijk vind ik het niet zo geweldig uit zien. Maar ook niet tot je zegt, goh wat lelijk zo erg nu ook weer niet.

    Maar Source engine mag de komende jaren toch wel een flinke oppoets beurt krijgen, of Source engine 2 want bij deze screenshots heb ik toch wel een gevoel tot ze op 1 lijn blijven zitten met de engine.

  5.   
    brend5's avatar

    het ziet er niet slecht uit, het kan altijd mooier maar volgens mij gaat Counter Strike wat meer om de gameplay dan de graphics

  6.   
    vulstar's avatar

    Ik vind het er voor een counter-strike opvolger wel netjes uitzien, bij counter-strike sta je namelijk niet te wachten op een blurry dust scerm met overal bosjes en slecht zichtbare plekkjes om je te verstoppen zoals in cod en bf. Het geeft me wel een beetje de counter-strike map like feeling maar dan ietsje opgepoetst, maby dat textures en licht effecten nog wat opgepoetst kunnen worden voor wat mooiere kwaliteit.

  7.   
    Potasnik's avatar

    Ik moet zeggen dat de players zeker nog wel echt eenzelfde uitstraling hebben.

  8.   
    Mika0077's avatar

    Ik heb er weer zin in 🙂

  9.   
    mmx's avatar

    Valve kan beter eens gaan denken aan een nieuw deel van Half life .