Highlander remake heeft een regisseur

De knoop is doorgehakt: Juan Carlos Fresnadillo zal de Highlander reboot gaan verfilmen. Dit na het afvallen van Justin Lin (Fast Six). Momenteel is Fresnadillo bezig met de remake van The Crow.

Highlander zelf zit al een hele tijd in het slop. Nadat hij honderden Immortals heeft onthoofd in vijf films en een populaire TV-serie, zullen we nu dus opnieuw kennis maken met Connor MacLeod, een Schotse Hooglander die onsterfelijk is. Echter, verschillende onsterfelijken zitten achter hem aan. Onthoofding is de enige manier om een soortgenoot te vermoorden.

De eerste twee films werden geregisseerd door Russell Mulcahy (Resident Evil: Extinction) met Cristopher Lambert als Macleod en Sean Connery als diens mentor Ramírez. Na deze twee ging de kwaliteit van de films snel achteruit. Een positieve uitzondering was de populaire TV-serie, al had de serie een andere Macleod in de hoofdrol. In de latere films zouden de twee elkaar ook tegenkomen.

Studio Summit Entertainment heeft besloten met een schone lei te beginnen. Art Marcum en Matt Holloway zullen het script schrijven met hulp van Melissa Rosenberg (Twilight saga). Producer Neal M. Horitz liet weten dat hij graag de muziek van Queen uit deel een weer wil gebruiken.

De opnames moeten ergens in 2012 beginnen. Wie de onsterfelijke wordt is nog onbekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren